Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy heteró barátom, akivel 1 éve vagyunk barátok, és az utóbbi időben elég furán viselkedik. Miért csinálja ezt? Sokszor mondja hogy cuki vagyok, és hogy aranyos, és sokszor simán megölel. Ha meleg lenne érteném, de ő tutira HETERO.
szerintetek ezt mire véljem? Múltkor pl együtt voltunk buliban, és simán átölelt, és azt mondta cuki vagyok, majd megsimogatta az arcomat, és ment csajozni... ez miért lehet? miért csinálja ezt? nem szeretek bele ezt már eldöntöttem, de miért teszi ezt velem? miért kell ilyeneket mondania, mikor hetero? hogy fájjon nekem? :((
meleg / f
Tippem szerint a srác akármit mond, nem 100%-ig heteró (nekem is van egy hasonló barátom, ő is régebben váltig állította, hogy ő 100%-ig heteró, aztán nemrég beismerte, hogy az azért mégsem egészen úgy van...)
Szóval a helyzet az, hogy sztem a srác vonzódik hozzád, de nem akar tőled semmit, mert ő "heteró", nem tudja elképzelni, hogy akármilyen kapcsolatot létesítsen egy fiúval. Vagy ha még egy kis "kalandozásban" benne is lenne, akkor is ugyanazért aggódik, amiért Te, hogy rámegy a barátságotok. Patthelyzet igazából. Gondolom, ő sem közömbös Neked, hiába döntötted el, hogy nem szeretsz bele, különben nem zavarna ennyire, meg nem utalnál arra, hogy ez fáj Neked.
Én is voltam hasonló helyzetben. Évekbe tellett, míg ki tudtam verni az illetőt a fejemből (nemrég beismerte, hogy hát ő azért mégsem 100% heteró, de sosem tudna elképzelni semminemű szexuális dolgot egy sráccal - ez sem segített különösebben), ma már úgy érzem, képes vagyok csak barátként gondolni rá. Igazából ma már úgy gondolom, hogy az lett volna a leghelyesebb, ha azonnal megszakítok vele minden kapcsolatot, amint rájöttem, hogy mit érzek iránta - de persze akkor vesztettem volna egy nagyon jó barátot is. Nehéz helyzet.
Neked ezt javaslom: verd ki a fejedből, hogy valaha is bármi lesz ezzel a sráccal, mert nem érdemes várni rá. Ha ezt képes vagy elfogadni, akkor élvezheted ezt a kis "kedveskedést", de ha inkább szenvedést okoz, akkor talán az lenne a leghelyesebb, ha leülnél a sráccal, és megbeszélnéd vele, hogy az ilyesfajta közeledés, akármilyen ártatlannak is tűnik, Nálad egy kicsit átlépi a határt. Talán nem tesz jót a barátságotoknak, ha megtudja, hogy nem vagy neki "közömbös", de tapasztalatom szerint egy jó barátság erősebb ennél.
Szerintem legközelebb amikor ilyesmit csinál egyenesen kérdezd meg tőle: pl. "Te miért mondod, hogy cuki/aranyos vagyok? Hetero pasi ilyet nem mond másik srácnak? Csak nem tetszem neked?" Persze az egészet viccelődve mondjad, vigyorogva, és akkor értelmezheti poénosnak is, és nem érti félre.
máik példa: "Te, haver, miért ölelgetsz engem? Ez hetero pasik között egyáltalán nem szokás ám! :D" Persze ezt is cinkosan.
Ehhez mit szólsz? :)
21/L
szerintem is tökaranyos vagy:DD "engemet"
"nem szeretek bele ezt már eldöntöttem, de miért teszi ezt velem?"
hát szivem ezt nem te döntötd el h bele szeretsz e vagy nem.ez jön magától...
amúgy szerintem is beszélg meg vele..mert ez elég érdekes..és ha az miatt fogja megszakítani a barátságotokat mert megkérdezted akk nem is volt soha igaz barátod...mert ezek elég félreérthető jelek...és az is lehet h összejöttök majd *.*
én elhiszem hogy a lányokat szereti de italmennyiség kérdése mikor fekszik le veled.szerintem gondolt már rá
,persze ha megtörténne azt ő is szégyelné utólag.én azt hiszem diagnosztizáltam a profilját:ez egy nagyon szerencsés srác.akkor csajozik be amikor akar.jódolgában meg már nem elég neki a sok csajszi...tutira mint a gazdag celebek akik unaloműzésből ejtenek meg meleg kalandokat
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!