Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Idősebb pasi és fiatal lány szituk mindig rossz véget érnek?
Figyelt kérdés
Van az életemben egy idősebb férfi, konkrétan a családhoz közel álló pasi aki 20 évvel idősebb nálam. 1 hónapig szexuális kapcsolat volt közöttünk, majd 1 hete elhívott egy buliba amiről sejtettem hogy kamu, mégis elmentem. Végül nagyon durva véget ért. (kihasználás, befolyásolás stb). Azóta teljesen magam alatt vagyok, ki sem mozdulok a szobámból csak nyalogatom a sebeimet. Tudom naív voltam de bele szerettem és bizonyítani akartam. Mindig ilyen véget ér?márc. 30. 17:00
1/16 anonim 

válasza:

Csak akkor érnek rossz véget, mint a te esetedben, ha egy seggfej a faszi.
2/16 Noren1989 

válasza:

Nem feltétlen, vannak gáláns papák is.
De azért vegyük úgy, hogy ez a gyakoribb kimenet.
Fizetett azért az öreg rendesen?
3/16 A kérdező kommentje:
nem öreg, 40 éves. a pénz is felmerült , igen.
márc. 30. 17:06
4/16 NTBS 

válasza:

Nem. Ha mindenki tudja mit akar csak jó jön ki belőle.
5/16 anonim 

válasza:

#3 aha oké tehát unatkozó fiú vagy itt.
6/16 cinderella_ 

válasza:

20 év?
50 évesen egy 70-es papit ápolhatsz majd. Engedd el még most.
7/16 anonim 

válasza:

Nem mindig! Sajnos rossz lóra tettél!
8/16 anonim 

válasza:

" Végül nagyon durva véget ért. (kihasználás, befolyásolás stb) "
Ebből aztán semmit nem lehet érteni.
9/16 anonim 

válasza:

Igen, sajnos az idős pasik mind ilyen vén perverz szatírok, csak erre kellenek nekik a fiatal csajok. Korodbeliekkel kezd, 45+ korosztályt meg messziről kerüld, mind hímsoviniszta disznók
10/16 anonim 

válasza:

Szerintem nem. Nekem jók a tapasztalatok. 🙂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!