Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért izgat egyre több férfit, hogy a szeme láttára megdugják a feleségét-barátnőjét? Meddig fajulhat még el a cuckold életfelfogás?

Nem izgat sokat , csak pár ilyen idiótát és állandóan ezzel foglalkoznak és kiírják ide is.
Ezért többnek tűnik mint a valóság.

Azért ki lehet élni magad 35-40-45 éves korodig max, és utána választani egy olyan nőt aki mindenben megfelel külsőleg és belsőleg is!
A trend meg a kommentelők idejében az volt hogy az első vagy második barátnődet el is vetted huszonévesen aztán meg jó hogy évekig becsavarodsz az asszony mellett és más lehetőséget nem látsz a szexuális életed megmentésére mint betegebbnél betegebb dolgok: bi, cuckold... amíg mások több tucat csajt rendesen megb.nak!

#15 ez is egy szcenárió.
De akinek meg más azt minek b@szt@tni. Senki nem mondja el h csináld te is azt. Ha neked rz nem opció oké, de hagyd békén akinek meg más.
A beteg dolog meg nyilván szubjektív...

Fogalmam nincs, hogy többet izgat-e, szerintem is inkább az internet terjedésével lehet többről tudni.
Amikor
nem volt csajom, akkor régebben voltak párok akikhez beszálltam, de én sosem osztoztam a csajomon, amikor van. Viszont ezek a párok általában váltogatják a partnereket, én meg nem akarok elkapni semmit.

#15 Sajnos NEM!
Az a baj hogy manapság, az utóbbi 10-15 évben ebben a szétcseszett médiavezérelt/manipulált világban, az a nagy büdös helyzet hogy pasiként ha elmúltál 35, és nem te vagy személyesen Bradd Pitt, vagy egy látványosan dúsgazdag dubaii herceg, akkor 3 út van előtted hogy nőt találj:
-Gyerekes anyukák
-Dagadtak
-Prostik
Nem nem vagyok öncel vagy mi, csak reálisan látom a valóságot.

Egyetértek a 19-el.
"Azért ki lehet élni magad 35-40-45 éves korodig max"
Nekem 45 évesen már 3 gyerekem volt és így is későn kezdtem. Most 48 évesen már a hátam közepére se kívánom az kisgyerekes életet, kialvatlanságot, regelltől-estig rohanást-hajtást, állandó betegségeket, ovis nyavajákat. Szerintem nem ennek a korosztályank való a pici gyerek, szóval én megcsináltatom a vasectómiát és innentől tuti nem lesz többet gyerekem. De amúgy azt látom a világban, hogy aki nem találja meg a párját huszonévesen, annak egyre nehezebb. Addigra elfogynak a normális emberek. Mindegy, hogy nő vagy férfi, de 30 felett nehéz. A nőknek meg marhára nem mindegy, hogy fiatalon szülnek-e vagy egyre idősebb korban. Az nyilvánvaló, hogy a sokgyerekes családmodellnek lőttek, de lassan már az első gyerek is alig akar megszületni sokaknál. Szóval én sokkal reálisabbnak érzem, hogy a házaspárok akkor kezdjenek kalandozni és új dolgokat felfedezni együtt, amikor már a gyerekik is kellően önállóak.
Fiatalon nők után kajtatni és nagykanállal habzsolni az életet annak van esélye, akinek olyan anyagi lehetőségei vannak, hogy nem probléma az egzisztencia és nem arra megy el az összes energiája, hogy stabil alapot teremtsen a gyerekvállaláshoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!