Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért izgat egyre több férfit,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért izgat egyre több férfit, hogy a szeme láttára megdugják a feleségét-barátnőjét? Meddig fajulhat még el a cuckold életfelfogás?

Figyelt kérdés

tegnap 21:31
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
0%

Nem izgat sokat , csak pár ilyen idiótát és állandóan ezzel foglalkoznak és kiírják ide is.

Ezért többnek tűnik mint a valóság.

ma 07:21
 12/23 anonim ***** válasza:
76%
Érdekes. Felteszel egy kérdést b@zdmeg, az emberek leírják az érzéseiket, olyat amilyet te az életben nem tapasztaltál meg, majd elítéled, megveted, lepontozod. Mivaaan? Be kéne tiltani ezt az oldalt úgy ahogy van, semmi másról nem szól mint erről a magára hagyott, frusztrációkkal teli szerencsétlen fiatal generáció nyavajgós kérdései ahol megerősítést akar kapni, hogy az ő 12 cm-es farka nem is kicsi. Vergődtök itt a párkapcsolatokban, garantálom, hogy mire 40 évesek lesztek a kapcsolatok 3/4-e válással fog végződni és neveltek nálatok is sz@rabb gyereket.
ma 07:45
 13/23 anonim ***** válasza:
73%
Folytatnám a 12-es gondolatmenetét azzal, hogy az "aki szereti a nőjét az nem bírná elviselni, ha mással is szexelne" gondolatmenetű pasik majd jönnek vissza 20 év múlva panaszkodni, hogy "megcsaltam a feleségemet mert hónapok óta nem volt szex". Egyébként nekem a "szeretet" és az, hogy "nem bírom elviselni, ha a nőmnek nem csak velem jó" hozzáállás olyan korntrasztot mutat, hogy megkérdőjelezem zt a szeretetet. A szereteted adni lehet csak és amikor ez már birtoklásba csap át, az már nem szeretet. Ha valakit szeretek, akkor örülök neki, ha valami jó a szerelmemnek.
ma 07:57
 14/23 anonim ***** válasza:
58%
Én azokat az embereket nem értem akiknek a szex annyi, hogy farok punciba és kész. Nincs ezzel baj, csak minek kommentel egy okyan témához ami őt nem érinti nem érdekli. Ez egy szexuálitással foglalkozó kategória ezen az oldal nyilván találkozik egy csomó olyannal ami neki nem fekszik, de akkor ne is írjon oda ami neki nem oké.
ma 08:14
 15/23 anonim ***** válasza:
0%

Azért ki lehet élni magad 35-40-45 éves korodig max, és utána választani egy olyan nőt aki mindenben megfelel külsőleg és belsőleg is!

A trend meg a kommentelők idejében az volt hogy az első vagy második barátnődet el is vetted huszonévesen aztán meg jó hogy évekig becsavarodsz az asszony mellett és más lehetőséget nem látsz a szexuális életed megmentésére mint betegebbnél betegebb dolgok: bi, cuckold... amíg mások több tucat csajt rendesen megb.nak!

ma 08:20
 16/23 anonim ***** válasza:
100%

#15 ez is egy szcenárió.

De akinek meg más azt minek b@szt@tni. Senki nem mondja el h csináld te is azt. Ha neked rz nem opció oké, de hagyd békén akinek meg más.

A beteg dolog meg nyilván szubjektív...

ma 09:00
 17/23 anonim ***** válasza:
76%

Fogalmam nincs, hogy többet izgat-e, szerintem is inkább az internet terjedésével lehet többről tudni.

Amikor

nem volt csajom, akkor régebben voltak párok akikhez beszálltam, de én sosem osztoztam a csajomon, amikor van. Viszont ezek a párok általában váltogatják a partnereket, én meg nem akarok elkapni semmit.

ma 09:16
 18/23 anonim ***** válasza:
78%
Mi nem érezzük elfajulásnak.Inkább egyre merészebbek vagyunk a régi és ujabbnál ujabb vagyaink, izgalmaink megélésében.😊
ma 09:37
 19/23 anonim ***** válasza:
67%

#15 Sajnos NEM!

Az a baj hogy manapság, az utóbbi 10-15 évben ebben a szétcseszett médiavezérelt/manipulált világban, az a nagy büdös helyzet hogy pasiként ha elmúltál 35, és nem te vagy személyesen Bradd Pitt, vagy egy látványosan dúsgazdag dubaii herceg, akkor 3 út van előtted hogy nőt találj:

-Gyerekes anyukák

-Dagadtak

-Prostik

Nem nem vagyok öncel vagy mi, csak reálisan látom a valóságot.

ma 09:48
 20/23 anonim ***** válasza:
68%

Egyetértek a 19-el.

"Azért ki lehet élni magad 35-40-45 éves korodig max"

Nekem 45 évesen már 3 gyerekem volt és így is későn kezdtem. Most 48 évesen már a hátam közepére se kívánom az kisgyerekes életet, kialvatlanságot, regelltől-estig rohanást-hajtást, állandó betegségeket, ovis nyavajákat. Szerintem nem ennek a korosztályank való a pici gyerek, szóval én megcsináltatom a vasectómiát és innentől tuti nem lesz többet gyerekem. De amúgy azt látom a világban, hogy aki nem találja meg a párját huszonévesen, annak egyre nehezebb. Addigra elfogynak a normális emberek. Mindegy, hogy nő vagy férfi, de 30 felett nehéz. A nőknek meg marhára nem mindegy, hogy fiatalon szülnek-e vagy egyre idősebb korban. Az nyilvánvaló, hogy a sokgyerekes családmodellnek lőttek, de lassan már az első gyerek is alig akar megszületni sokaknál. Szóval én sokkal reálisabbnak érzem, hogy a házaspárok akkor kezdjenek kalandozni és új dolgokat felfedezni együtt, amikor már a gyerekik is kellően önállóak.

Fiatalon nők után kajtatni és nagykanállal habzsolni az életet annak van esélye, akinek olyan anyagi lehetőségei vannak, hogy nem probléma az egzisztencia és nem arra megy el az összes energiája, hogy stabil alapot teremtsen a gyerekvállaláshoz.

ma 10:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!