Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A baratnöm nagyon gátlásos a melleivel kapcsolatban hogyan tudnék neki segíteni?
Az a helyzet hogy nem rég volt mindkettőnknek az első egymással
És ő a melleit nem is igazán akarta megmutatni csak mondtam hogy nekem nagyon tetszne de nem szeretném erőltetni és ö erre megmutatta
De szex közben takargatja vagy kéri hogy ne vegyem le a melltartót
Azt mondja azért mert nem egyformák és csúnya neki szerintem gyönyörűek és ezt neki is mondtam
Ha nincs rajta melltartó akkor azt veszem észre hogy csak arra figyel hogyan takarja
Ebben tudok neki segíteni valahogy hogy hogyan tudja ezt leküzdeni?

Szerintem hosszabb távon ez meg fog oldódni, csak ne erőltesd. Nem lesz neki praktikus örökre így csinálni.
Nálam az működne, ha már izgalmi állapotomban benyúlna a pasi a pólóm alá simogatni finoman, ha gondolod, megpróbálhatod egyszer, de ha rosszul reagál rá, akkor kénytelen leszel kivárni.

Van ilyen sajnos.
Úgy oldottuk meg, hogy horvátba mentünk egy naturista kempingbe.
Első nap szenvedés volt neki. Mutattam, hogy tökéletesen a jobb kategóriában van a melleivel, de kellett neki 2 nap mire elhitte, majd amikor már haza kellett jönni, könyörögni kellett neki hogy vegyen fel ruhát.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!