Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Négyes felállásokat - akik ezeket a mostanában egyre divatosabb négyes, párcserés együttléteket művelik - azon házaspároknak, vagy párkapcsolatban levőknek hány % lehet Magyarországon az arányuk? Elérhetik a 20-30 %-ot? Vagy 10 reálisabb? Többi lent!
Elérhetik a 20-30 %-ot? Vagy 10 % reálisabb? Tudom, hogy nincs erről statisztika. Éppen ezért kérdezek, hogy mások szerint vajon hányan csinál(hat)ják?
.
Ebbe - most - természetesen beletartozik az a nő és az a férfi is, tehát mindkét nem, aki vágyna rá (olyan értelemben, hogy ilyen és hasonló fantáziáit megélné valamikor szívesen, vagyis ha ő rajta múlna véletlenül sem maradna csupán fantázia).
Tehát nem illedelmességből, vagy jólneveltségből azt mondaná, hogy ő nem vágyik rá, miközben már igenis kacérkodik a gondolattal, hogy bizony vágyna rá.
Azaz nem az ellenkezőjét állítja, hanem az igazat mondja a saját (idővel ilyenné alakult, vagy kialakult) vágyairól.
Ez utóbbi nők, illetve férfiak is beletartoznak (legalábbis e kiírásnál hozzátartoznak) a fentebb kérdezett vélt százalékba.

Mi 10 éve benne vagyunk.
Van az 25-30% is, csak rengetegen tagadják, szégyellik, és csak szabin, külföldön művelik!

Köszönöm a hozzászólásokat köszönöm az észrevételeket!
Ugyanakkor volt aki számára nem volt teljesen érthető, hogy mit értek "fantázia, ugyanakkor mégsem egészen fantázia" alatt:
"Beletartozik az a nő és az a férfi is, tehát mindkét nem, aki vágyna rá >>>> olyan értelemben, hogy ilyen (és hasonló) fantáziáit MEGÉLNÉ valamikor SZÍVESEN, vagyis ha Ő RAJTA múlna, akkor VÉLETLENÜL SEM maradna csupán fantázia."
Vagyis arra gondoltam ez alatt, hogy annyira benne van már az érdeklődés ezen és hasonló cinkosságok után, hogy HA LENNE lehetősége - és ha ő rajta múlna -, akkor ezen nők és ezen férfiak BIZTOSAN ki is próbálnák. Még egyszer: HA ADÓDNA lehetőségük rá valamikor, akkor nem viszakoznának ettől, hanem adnának neki esélyt - fizikálisan is.
Ilyen embereket értettem a részletezésben, akikben e fantázia, vagy e vágy megvan, számukra akár már meg is történhetne. Tehát nem tették - eddig - ugyan meg, de ha adódna esély rá, megtennék. Rájuk (is) gondoltam.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!