Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Négyes felállásokat - akik...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Négyes felállásokat - akik ezeket a mostanában egyre divatosabb négyes, párcserés együttléteket művelik - azon házaspároknak, vagy párkapcsolatban levőknek hány % lehet Magyarországon az arányuk? Elérhetik a 20-30 %-ot? Vagy 10 reálisabb? Többi lent!

Figyelt kérdés

Elérhetik a 20-30 %-ot? Vagy 10 % reálisabb? Tudom, hogy nincs erről statisztika. Éppen ezért kérdezek, hogy mások szerint vajon hányan csinál(hat)ják?

.

Ebbe - most - természetesen beletartozik az a nő és az a férfi is, tehát mindkét nem, aki vágyna rá (olyan értelemben, hogy ilyen és hasonló fantáziáit megélné valamikor szívesen, vagyis ha ő rajta múlna véletlenül sem maradna csupán fantázia).

Tehát nem illedelmességből, vagy jólneveltségből azt mondaná, hogy ő nem vágyik rá, miközben már igenis kacérkodik a gondolattal, hogy bizony vágyna rá.

Azaz nem az ellenkezőjét állítja, hanem az igazat mondja a saját (idővel ilyenné alakult, vagy kialakult) vágyairól.

Ez utóbbi nők, illetve férfiak is beletartoznak (legalábbis e kiírásnál hozzátartoznak) a fentebb kérdezett vélt százalékba.

márc. 7. 20:40
 1/9 anonim ***** válasza:
52%
Stabil hosszútávú kapcsolat szerintem jó ha 10 százalék .
márc. 7. 21:06
 2/9 A kérdező kommentje:
Akkor úgy véled, hogy ennyire kevesen csinálják hosszútávú kapcsolatban, hiába a nagy hype körülötte? Hozzászámolva amit fentebb írtam, hogy e százalékba beletartoznak az ugyan ezt még ki nem próbáló, de erre vágyó nők is és férfiak is!
márc. 7. 21:11
 3/9 anonim ***** válasza:
81%
Én a működő esetére tippeltem a 10 -et . A fantázia már sokkal bonyolultabb .
márc. 7. 21:14
 4/9 anonim ***** válasza:
68%

Mi 10 éve benne vagyunk.

Van az 25-30% is, csak rengetegen tagadják, szégyellik, és csak szabin, külföldön művelik!

márc. 7. 21:24
 5/9 anonim ***** válasza:
81%
Szerintem fantázia és vágy szintén kb 25-30%-nál van jelen, viszont olyan 5% vagy kevesebb aki csinálja is. Sokan félnek attól hogy nem lennének elég jók és nem akarna más velük kezdeni semmit, vagy épp a vagy megvan a pár mind a két részéről viszont tartanak tőle hogy ha kipróbálják akkor tönkremegy a kapcsolatuk.
márc. 8. 07:18
 6/9 A kérdező kommentje:

Köszönöm a hozzászólásokat köszönöm az észrevételeket!

Ugyanakkor volt aki számára nem volt teljesen érthető, hogy mit értek "fantázia, ugyanakkor mégsem egészen fantázia" alatt:

"Beletartozik az a nő és az a férfi is, tehát mindkét nem, aki vágyna rá >>>> olyan értelemben, hogy ilyen (és hasonló) fantáziáit MEGÉLNÉ valamikor SZÍVESEN, vagyis ha Ő RAJTA múlna, akkor VÉLETLENÜL SEM maradna csupán fantázia."

Vagyis arra gondoltam ez alatt, hogy annyira benne van már az érdeklődés ezen és hasonló cinkosságok után, hogy HA LENNE lehetősége - és ha ő rajta múlna -, akkor ezen nők és ezen férfiak BIZTOSAN ki is próbálnák. Még egyszer: HA ADÓDNA lehetőségük rá valamikor, akkor nem viszakoznának ettől, hanem adnának neki esélyt - fizikálisan is.

Ilyen embereket értettem a részletezésben, akikben e fantázia, vagy e vágy megvan, számukra akár már meg is történhetne. Tehát nem tették - eddig - ugyan meg, de ha adódna esély rá, megtennék. Rájuk (is) gondoltam.

márc. 8. 09:15
 7/9 anonim ***** válasza:
0%
Nem gondolom, hogy több lenne 5%-nál.
tegnapelőtt 08:30
 8/9 A kérdező kommentje:
Hiába ekkoora a hype körülötte? Hiába egyre többen művelik és gondolnak ilyesmikre (is)?
tegnapelőtt 09:13
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
Sztem sokkal több minimum 30% legalábbis az én ismerősi körömben mindenki beszél erről hogy kipróbálná
tegnapelőtt 20:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!