Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt olyan lány, aki incselkedett már direkt férfiakkal tömegközlekedésben? Pl. Odanyomtad punid, feneked, melled, kezed stb. kritikus helyekre direkt?
Figyelt kérdés
#Magyarország #szex #Budapest #ismerkedés #lány #párkapcsolat #villamos #perverzió #tömegközlekedés #vasút
2019. máj. 11. 00:23
3/10 anonim válasza:
ferfikant valaszolok. velem mar incselkedtek, bar nem buszon. combjait nyomta hozzam ugy, hogy a combjai koze erjek, meg a melleit:)
4/10 anonim válasza:
en a tömött buszon álltam egy helyes fiu mellett és felállt rá a dakom) es amikor leszálltam a tömegböl,jol neki nyomtam az állo dakom a szexi fenekéhez :P
5/10 anonim válasza:
#4 jo orba is vertelek vna hogy viszel meg 5 nèpet a tomegbe
6/10 anonim válasza:
Nem, de már fantáziáltam róla :D
7/10 anonim válasza:
Csináltam. Volt egy helyes férfi aki mellettem ált a buszon. Én ültem és mivel nyár volt és olyan kialakítású volt a felső melltartó se kellett hozzá. Gondolom tetszett neki a látvány alapból is én meg lejjebb húztam a felsőmet h mindent lásson ő fentről de más ne. Nos mi tagadás szép szerszáma lehetett amit aztán hiába takargatott. 22/N
8/10 anonim válasza:
Tavaly nyáron Harry és Meghan esküvőjén a tömegben kerültem olyan közelségbe három japán lanyal(mindharomat rám preselte a tömeg egyszerre) hogy gyakorlatilag két póló volt csak köztünk! Ennél csak akkor tudtam volna közelebb kerülni ha a farkam valamelyikben lett volna!
9/10 anonim válasza:
Akinek nem ültek még az arcára a lányok, nem érti a #2 viccét...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!