Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, fenekeltek el már benneteket pénzért?
Figyelt kérdés
Vagy ha nem - ha nagyon meg lennétek szorulva anyagilag, belemennétek ilyesmibe?tegnapelőtt 06:21
1/18 Fragments of Fantasy 

válasza:

Ennek mi értelme van?
2/18 anonim 

válasza:

1-es!
Több mint a te hozzászólásodnak.
4/18 anonim 

válasza:

Nem vagyok milliomos de szerencsére még nem álltam annyira rosszul soha hogy k.rva legyek.
5/18 anonim 

válasza:

Igen volt ilyen
De az egy Dr Lomp forgatás volt
Random jött ment baromnak nem hagynám
De Gábor vérprofi és amúgy is bakancs listás volt a csávó
A Covid időszak miatt igen kerültem olyan helyzetbe h kellett s.o.s. a pénz de bszatni a lyukam nem akartam és inkább a picsázás minthogy 4-6-10 kannal kúréljak a pénzé
N31
6/18 A kérdező kommentje:
Legalább dugtatok is a Lomppal utána?
tegnapelőtt 12:29
7/18 anonim 

válasza:

Még nem, nem is hallottam még ilyenről. Akik ezt szeretik aktust nem is kérnek cserébe, vagy hogy működik ez?
8/18 anonim 

válasza:

7es azok akik fenekelést vállalnak pénzért azok nem igazán szeretik a fenekelést vagy ha szeretik is csak azt engedik meg
9/18 A kérdező kommentje:
Ühümm van ilyen, most nemrég pár hete elfenekeltem egy csajt pénzért, szex nem is volt, csak fenekelés, de nagy élmény volt így is. (Ezért is írtam ki a kérdést, hogy mennyire elterjedt ez)
tegnapelőtt 15:37
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!