Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, fenekeltek el már benneteket pénzért?

7-es!
Nem kell hozzá nekem sem az aktus. Annyi ,hogy az esetek többségében támogatásos alapon ment a dolog, de volt olyan is amikor a lány is akarta, élvezte a fenekelést, olyankor még pénzről sem volt szó. Itt az oldalon is találtam egyszer ilyen lányt, de azért ez ritka. Viszont támogatásos alapon többen bevállalták már. Én nem gondolom, hogy ettől k.rvák lennének mint ahogy előttem írták.
F

13-as!
Előtte meg kell beszélni mindent. Én úgy szeretem, hogy először ruhában kezdek, aztán én húzom le róla a nadrágot, és ha engedi akkor a bugyit. Nekem ez ad egy plusz izgalmat hozzá, hogy én vetkőztetem.
Az erősséget pedig váltogatni szoktam az erősebb fenekelés, és a finom simogatás, masszírozás között.

Én egyetemista hölggyel voltam így,motiválta a tanulásban,illetve szexuálisan is izgatta,de amikor rossz jegyet hozott és bukott egy fél évet,akkor mindig büntető fenekelést kapott,általában nádpálcával. De volt amikor erotikusan, utána orgazmussal,de aktus sosem volt köztünk,így állapodtunk meg.
Továbbra is nyitott vagyok az ilyesmire, teljes diszkrécióval, de sajnos pár éve már nem találtam erre partnert,amikor lediplomazott befejeztuk ezeket a "szeánszokat".

További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!