Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Milyen íze van egy puncinak...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen íze van egy puncinak kb. a nap felére? Barátnőmmel szeretném kipróbálni holnap, de nem lesz lehetőség előtte fürdeni.

Figyelt kérdés

ma 10:53
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Akkor lesz a legjobb. Nem bánod meg. :)
ma 11:11
 2/9 anonim ***** válasza:
75%
Ha egészséges akkor semmilyen.
ma 11:12
 3/9 cinderella_ ***** válasza:
Akkor Intim törlőkendő íze lesz. 😅🤭
ma 11:26
 4/9 anonim ***** válasza:
50%
Az egészséges punci iz az nagyon finom! Nem kell, hogy mindig szappanszagu (vagy tusfürdö, dezodor, stb.) legyen. (Mondjuk menstruáciokor meg néha félidöben kevesebben szeretik, pedig azzal sincs semmi baj.
ma 11:59
 5/9 anonim ***** válasza:
Kibírod, ha egészséges a hüvely, nem büdös.
ma 13:06
 6/9 anonim ***** válasza:
Szerintem ezzel nem kellene, hogy probléma legyen. Én nem szoktam orális szex előtt fürödni, csak amiatt és eddig nem érzékeltem, hogy büdös lenne, illetve nem is jelzett vissza senki erről. (Emellett magát a puncit csak megmossák, belül nem szabad tisztítani, maximum speciális tisztálkodási szerekkel, szóval ez egy alapjáraton, öntisztítóan működő buli.)
ma 13:13
 7/9 A kérdező kommentje:
Köszi az eddigi válaszokat! Ilyen 3 óra körül lenne ez amúgy, és 9 körül szokott fürdeni.
ma 13:21
 8/9 anonim ***** válasza:
Jobb lesz, mintha előtte közvetlenül fürdene, hidd el...
ma 14:32
 9/9 anonim ***** válasza:
Nőiesen vonzó.
ma 14:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!