Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Izgat ha a férjem más nővel...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Izgat ha a férjem más nővel van. Izgatna ha egy prostival lenne óvszer nélkül. Van más valaki, akit ilyen izgat? N36

Figyelt kérdés

tegnap 19:45
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%

Prosit gumi nélkül, nooooooooooooormális? Járni akartok utána a nemibeteg-gondozóba?

Egyébként tényleg létezik "fordított" cuckold is, igaz nagyon-nagyon ritka, még annál is ritkább.

tegnap 23:21
 12/16 anonim ***** válasza:
61%

Cuckquean vagy.

Ez létező dolog.

Annyi hogy szerintem ne prostival a betegségek miatt.

ma 03:57
 13/16 anonim ***** válasza:
Más nővel engem is izgat látni, bár inkább az, ha egy másik nő leszopja (plusz előny, ha engem is kinyal). De olyan, hogy idegen nőt, pláne prostit dugjon gumi nélkül, az semmiképp.
ma 08:20
 14/16 anonim ***** válasza:
A kérdező nem komoly!
ma 08:21
 15/16 anonim ***** válasza:
Gumi nélkül? 😫🤢🤮
ma 08:40
 16/16 anonim ***** válasza:
Mennyire izgató lesz jövő ilyenkor együtt HIV-kezelésre menni...
ma 10:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!