Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szub srácok próbáltátok már...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szub srácok próbáltátok már normál prostival a bdsm-et? Milyen az, ha egy prosti dominál?

Figyelt kérdés

Sokáig úgy voltam vele, hogy biztos csak rossz lehet dominának egy prosti, és csak azért írja ki, hogy több pénzt kapjon.

De egyre többet fantáziálok azon, hogy végülis egy prostinak alárendelni magam az egyfajta még durvább alárendelődés, hiszen ő meg naponta 5-10 férfinek van alárendelve. Így rögtön a "hierarchia" legalaljára kerülnék. Bevallom, ez a gondolat kicsit izgat.

Mások hogy vannak ezzel? Esetleg volt már ilyenben részetek? Milyen volt, miket csinált veletek?

ma 16:18
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Én próbálltam már, igaz csak anyit kértem töle hogy fenekeljen el. Éppen hogy csak kicsiket csapott, allig lehetett érezni, nyoma max 1 apig maradt meg. Ugy vagyok vele hogy nem hiszem hogy még egyszer megpróbálom.
ma 16:46
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
#1: azért ami egy napig látszik, az nem olyan kicsi :D
ma 16:48
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
2-s. Allig valami látszott. lovaglópálcával fenekelt. Direkt ugy kértem öt hogy jó vörösre,húrkásra fenekeljen el, ehhez képest kissé pirosas volt kb 1 órán át aztán 1-2 nyom maradt meg ami másnap el is tünt.
ma 16:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!