Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aki prostival vesztette el a szüzességét az milyen élményekkel távozott?
Figyelt kérdés
Hány éves voltál? Elmondtad a nőnek a szituációd? hány éves volt a prosti?
Megérte?
febr. 16. 02:31
1/8 anonim 

válasza:

Nagyon tré ha örömlányokra van szükséged, én nem tenném,az biztos.
2/8 anonim 

válasza:

Nem szégyellem, de nem mondtam el senkinek, itt meg noname.
19 évesen egy 27 évessel. Nem bántam meg nagyon jó volt.
4/8 anonim 

válasza:

Szarral. Persze ha valakivel úgy elbánt a természet külsőre, hogy képtelen egy nőt olyan érzelmi állapotba hozni, hogy megkívánja őt akkor persze a prosti jobb mint a semmi de más esetben lelkileg feldolgozni, hogy nem képes pasiként hódítani csak pénzért megvenni ezt elég szar érzés lehet. :/
5/8 anonim 

válasza:

A 4-es jól mondja! Mintha csak rólam beszélt volna! (Egy mozgássérült bottal járó férfi).
6/8 anonim 

válasza:

Nekem a külsőm jó, a belsőmmel bánt el a természet, borderline vagyok, beilleszkedesi zavaraim vannak. Nekem az első prosti nem volt rossz, hamar elsültem, emiatt szégyenérzettel hagytam ott, de utána pár napra ünnepeltem, hogy sikerült végre szexelni.
7/8 Rex Hunter 

válasza:

Én 24 évesen egy 26 évessel és nagyon jó volt vele. Azon lepődtem meg leginkább, hogy dolgoztam a csajon 20 percig és nem sültem el pàr perc után. Szóval nekem kellemes volt. Amúgy oràlis szexben is részesítettem őt, amit nagyon értékelt és igazán jól leszopott. Fokozta az izgalmat, hogy volt neki egy nyelvpiercingje.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!