Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan kérdezzem meg a bartnöm hogy megdugná e a fenekem?
Mi a barátnőmmel szerintem elég nyitottak vagyunk pl szokta nyalni és ujjazni a fenekem.
De én szeretném ha megdugna de nem tudom hogyan kérdezzem meg
Ez normális hogy ezt szeretném?
Nem voznodom a fiukhoz
Valami tipp esetleg?

Ha valóban ilyen nyitott, hogy már nyalta, ujjazta, akkor egész nyugodtan kérdezd meg tőle, hogy ebben is benne lenne-e. Ilyen egyszerű.
Hogy mennyire normális az, hogy ezt szeretnéd, azt a fene se tudja. Mondhatni normális. Aki ennél is sokkal szokatlanabb dolgokat csinál, aszerint ez nyilván semmi, aki sokkal prűdebb, aszerint meg biztos nem normális. Ki mondja meg helyetted?

Szerintem nyugodtan, egy alkalmas beszélgetésben. Esetleg dobd be hogy neki van-e valamilyen vágya, amit szeretne kipróbálni.
Amúgy nem kell szerintem ezen feszengeni, semmi extra nincsen benne. A férfiak G-pontja a prosztatájuk, tehát ez egy nagyon is valid izgatási mód. Nőként számomra ez egyébként vonzó dolog, szóval lehet hogy a barátnőd sincsen ellenére.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!