Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hogyan kérdezzem meg a bartnöm...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan kérdezzem meg a bartnöm hogy megdugná e a fenekem?

Figyelt kérdés

Mi a barátnőmmel szerintem elég nyitottak vagyunk pl szokta nyalni és ujjazni a fenekem.

De én szeretném ha megdugna de nem tudom hogyan kérdezzem meg

Ez normális hogy ezt szeretném?

Nem voznodom a fiukhoz

Valami tipp esetleg?

tegnap 15:22
 1/7 anonim ***** válasza:
85%
"Szívem! Lenne egy bizalmas kérésem. Szeretném, ha megdugnád a fenekem." - Mondjuk ezt nem a Tesco közepén kérdezném.
tegnap 15:30
 2/7 TiniTitán0213 ***** válasza:
Szerintem kezd azzal hogy: Beszélhetünk négyszemközt.
tegnap 15:31
 3/7 anonim válasza:

Ha valóban ilyen nyitott, hogy már nyalta, ujjazta, akkor egész nyugodtan kérdezd meg tőle, hogy ebben is benne lenne-e. Ilyen egyszerű.

Hogy mennyire normális az, hogy ezt szeretnéd, azt a fene se tudja. Mondhatni normális. Aki ennél is sokkal szokatlanabb dolgokat csinál, aszerint ez nyilván semmi, aki sokkal prűdebb, aszerint meg biztos nem normális. Ki mondja meg helyetted?

tegnap 15:35
 4/7 anonim ***** válasza:
0%
Heteroknál nem normális, de ha te ezt akarod, hajrá
tegnap 16:30
 5/7 anonim ***** válasza:
40%

Szerintem nyugodtan, egy alkalmas beszélgetésben. Esetleg dobd be hogy neki van-e valamilyen vágya, amit szeretne kipróbálni.

Amúgy nem kell szerintem ezen feszengeni, semmi extra nincsen benne. A férfiak G-pontja a prosztatájuk, tehát ez egy nagyon is valid izgatási mód. Nőként számomra ez egyébként vonzó dolog, szóval lehet hogy a barátnőd sincsen ellenére.

tegnap 16:36
 6/7 anonim ***** válasza:
Te Gizus! Told be nekem ezt a kukkert, ahogy én szoktam neked! Okéj?
tegnap 17:42
 7/7 anonim ***** válasza:
Vegyél egy felcsatolhatósat és már tudni fogja...:D
tegnap 23:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!