Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hölgyeknek a menopauza milyen módon és mértékben változtatja meg a szexuális érdeklődését?
Figyelt kérdés
A menopauzával járó hormonális és fizikai változások után is ugyanolyan élvezetes lehet a szexuális élet.....tegnap 14:35
1/6 anonim 

válasza:

Minálunk azóta mindennek vége lett. Persze,a feleségem a nőgyógyászokra fogja, hogy a méhszájpolip kaparásakor tették tönkre a vagináját. A lényeg az, hogy remménytelenül vége lett mindennek. Olyannyira, hogy én még azt is megkérdőjeleztem, volt - e valaha is köztünk szerelem? Nem akar, nem kíván, és nem is tud semmit. Beszélhetünk is erről, hiába. Már semmi sem lesz.Sehogy. Tizenvalahány éve így van. Ezért teljesen biztos, hogy reménytelen.
2/6 A kérdező kommentje:
Sajnálom.
tegnap 15:21
4/6 anonim 

válasza:

És csodálkoznak, ha az ember a hiányzo dolgot kívülről pótolja. Azt megértem, hogy vaginális diszfunkció áll be, de vannak más lehetőségek is. A hozzáállás a baj: ha neki nincs, nekem se legyen...
5/6 anonim 

válasza:

Hát én még előtte vagyok, de előre félek, ha olyan lesz mint a fogamzás gátlótól nem tudom mi lesz. Volt most is olyan hónap hogy semmi a csiklóm mintha semmit nem érezne, borzalom volt. Én rákerestem nekünk nőknek van e valami bugató cucc,ha muszáj akkor majd kipróbálom.
Szerencsére 1 hónap volt, de még nem klimaxolok.
6/6 anonim 

válasza:

Az érdeklődésemen nem változtatott, de a testem nem úgy reagál már mint korábban. Nálam is az van amit fentebb írtak, hogy a csikló nem olyan érzékeny. És ez már elkezdődött a menopauza beállta előtt évekkel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!