Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hölgyeknek a menopauza milyen...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hölgyeknek a menopauza milyen módon és mértékben változtatja meg a szexuális érdeklődését?

Figyelt kérdés
A menopauzával járó hormonális és fizikai változások után is ugyanolyan élvezetes lehet a szexuális élet.....
tegnap 14:35
 1/6 anonim ***** válasza:
Minálunk azóta mindennek vége lett. Persze,a feleségem a nőgyógyászokra fogja, hogy a méhszájpolip kaparásakor tették tönkre a vagináját. A lényeg az, hogy remménytelenül vége lett mindennek. Olyannyira, hogy én még azt is megkérdőjeleztem, volt - e valaha is köztünk szerelem? Nem akar, nem kíván, és nem is tud semmit. Beszélhetünk is erről, hiába. Már semmi sem lesz.Sehogy. Tizenvalahány éve így van. Ezért teljesen biztos, hogy reménytelen.
tegnap 14:53
 2/6 A kérdező kommentje:
Sajnálom.
tegnap 15:21
 3/6 anonim ***** válasza:
Nálunk sincs már semmi...
tegnap 16:32
 4/6 anonim ***** válasza:
És csodálkoznak, ha az ember a hiányzo dolgot kívülről pótolja. Azt megértem, hogy vaginális diszfunkció áll be, de vannak más lehetőségek is. A hozzáállás a baj: ha neki nincs, nekem se legyen...
tegnap 17:50
 5/6 anonim ***** válasza:

Hát én még előtte vagyok, de előre félek, ha olyan lesz mint a fogamzás gátlótól nem tudom mi lesz. Volt most is olyan hónap hogy semmi a csiklóm mintha semmit nem érezne, borzalom volt. Én rákerestem nekünk nőknek van e valami bugató cucc,ha muszáj akkor majd kipróbálom.

Szerencsére 1 hónap volt, de még nem klimaxolok.

tegnap 19:16
 6/6 anonim ***** válasza:
Az érdeklődésemen nem változtatott, de a testem nem úgy reagál már mint korábban. Nálam is az van amit fentebb írtak, hogy a csikló nem olyan érzékeny. És ez már elkezdődött a menopauza beállta előtt évekkel.
tegnap 19:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!