Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csináltatok már a párotokkal szex közben képeket, videókat? Ha igen milyen volt visszanézni?
Figyelt kérdés
tegnap 12:27
12/13 anonim 

válasza:

En nagyon sokszor csinalok nekem dob a szexen az első partneremmel is csinaltam mar kepeket es videokat is masztihoz eloszoktam venni.
Az első partneremtől az utolsóig az összes videó és kép megvan. Az exemnek meg is mutattam hogy igy szeretem ha nem értette mit akarok
20L
13/13 anonim 

válasza:

Én személy szerint a képeket szeretem. Sokkal erotikusabbak..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!