Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol tudnám visszanézni a VV10 Dani és Virág kefélését online cenzurázatlanul?
"Elvileg popsiba is ment 😃"
Kösz hogy szólsz, ettől most boldog lettem.
Neked is nagyon sivár életed lehet ha ez izgat.
Az még nem jutott eszedbe hogy te csináld ezeket.???
7 - nem
8- kb
- Ehmhömhömmm - fordult le Virág a pélóról.
- Köh-hmmm. Ehehe... elfáradtam - kuncogta Dániel, miközben az ásványvizes palackért nyúlt, amit az ágy mellé készített korábban.
Kibontotta és a lányra nézett. Virág a hasára fordulva feküdt, tarkójáig betakarózva.
- Nem volt jó? - rötyögte Dani a kupakot csavargatva.
- Dani!
- Mi?
- Nem b.sztak meg így soha! - Virág felemelt e a fejét.
- És az jót vagy rosszat jelent?
- Nem rosszat, jót.
- Hehehe ja... - Dani inni próbált a vízből.
- B.szd meg, Dani! - nyekeregte Virág.
- Hehehe! Figy' de ennyire már...
- Most már nem mindegy tehát, hogy hova dugod, amúgy?
- Nem - letette a vizespalackot, és megsimogatta a lány haját.
- Miér'?
- Mer' nem, mer' ez nem számít szexnek - mondta a csődör, és megtörölte izzadt homlokát.
- Á, de hát hogy néztünk ki szerinted, hogy ha itt most ezt felvették? - Virág megemelte felsőtestét és a fiú arcába nézett, miközben affektált.
Dani megmarkolta a bránerét a takarón keresztül és gyúrogatni kezdte.
- Háháhá! - nevetgélt a lány felvetésén.
- Ehehe... Szerinted? Rámmész és akkor végig s.ggbeb.szol.
- Háháháhá!
- Szerinted? Ez nem b.szás amúgy...
- De ez...
- Ez csak simi... összeb... csak úgy csinálunk, mi?
- Hehehehe!
- Hú, de egy hülye vagy!
- Meg amúgy is, hogy lett volna? Megvan neked amúgy is. De amúgy se csináljuk... csak popóba... Eh - kaccantotta el magát újfent Dani, miközben egyik kezével Virágot simogatta, másikkal a f.rkát gyömöszölte.
- Jó volt? - kérdezte újra, kitartóan gyúrogatva a bránerét Dani.
- Jó volt, de... nem is... ne... utáltam... ne... vagy hát nem... annyira nem szerettem így... s.ggbe - csacsogott Virág még mindig hasra fordulva, térdben behajlított lábaival a levegőben kalimpálva.
- És most megszeretted? - kérdezte a fiú, újra megtörölve a kemény anális kopulációtól gyöngyöző homlokát.
- Most veled megszerettem - bújt a fiúhoz a lány.
- Ehm - kaccantott ismét elégedetten Dani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!