Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy szexkapcsolatban mi az etikett?
A férfi vagy a nő igényei érvényesülnek jobban?
Találkozò időpontjai, igények az ágyban, stb.
Szerinted mi a fair felállás egy ilyen kapcsolatban?

Találkozás megbeszélés kérdése
Igények számomra az, hogy jól akarjuk magunkat érezni ezért ami mindkét félnek megfelel, és mindkét fél vágyainak megélése.
Ha egyikük nem független..akkor hozzá vmilyen módon muszáj alkalmazkodnia a másiknak...

Az igényeket mindenképp tisztázni kell. Mert ha beállítok egy latex szettben ő meg írtózik ettől, na akkor ott se lesz semmi.
Mind 2 félnek ki kell elégülnie.
Fő a diszkréció.

Nem illik, hanem jobban teszi.
Mert különben megy más.
Máskor is aztán.

Ahogy egy normál kapcsolatban is: mindkettőé! Egyenrangú felek vannak, közösen beszélik meg kinek, mikor jó. Ha a kommunikációban, odafigyelésben nincs meg a hullámhossz akkor offos a történet.
#6 ha te csettintésre ugrassz amikor füttyent a másik akkor menjél nyugodtan, de speciel én pasiként is elvárnám, hogy ha én embernek, partnernek tekintem a másikat akkor az se ugráltasson. Adja meg ugyanazt a tiszteletet amit én is megadok feléje.

Ilyen nincs, hírtelen felhív, hogy akarna szexelni, főled, ha a másik házas.
Előre megbeszélt helyen és időben.
De ebben ez az érdekessés meg az izgalom. Ez álltal fokozódik a vágy, még jobban kívánod a másikat, mert nem kaphatod meg bármikor. Napokig kívánod, elmélkedsz, elképzeled az együttlétet, készülsz rá. Amikor pedig ott van, akkor adsz az érzésnek.
A 3-as válaszoló vagyok 🙂

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!