Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Egy szexkapcsolatban mi az...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy szexkapcsolatban mi az etikett?

Figyelt kérdés

A férfi vagy a nő igényei érvényesülnek jobban?

Találkozò időpontjai, igények az ágyban, stb.

Szerinted mi a fair felállás egy ilyen kapcsolatban?

ma 19:54
1 2
 1/11 StevenUp ***** válasza:
62%
Többnyire a kezdeményező akarata érvényesül.
ma 19:59
 2/11 anonim ***** válasza:
100%

Találkozás megbeszélés kérdése

Igények számomra az, hogy jól akarjuk magunkat érezni ezért ami mindkét félnek megfelel, és mindkét fél vágyainak megélése.

Ha egyikük nem független..akkor hozzá vmilyen módon muszáj alkalmazkodnia a másiknak...

ma 20:00
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

Az igényeket mindenképp tisztázni kell. Mert ha beállítok egy latex szettben ő meg írtózik ettől, na akkor ott se lesz semmi.

Mind 2 félnek ki kell elégülnie.

Fő a diszkréció.

ma 20:02
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Igen, a diszkréció fontos és a kielégülést támogatom😀😄 #3 jól írja
ma 20:04
 5/11 Fragments of Fantasy ***** válasza:
100%
Megbeszélés kérdése a legtöbb dolog, de nyilván a cél az, hogy kölcsönös legyen a kielégülés..
ma 20:34
 6/11 A kérdező kommentje:
Ha pl a nő szexelni szeretne mert már nagyon kivan és hìvja a férfit, akkor "illik" mennie?
ma 20:42
 7/11 anonim ***** válasza:

Nem illik, hanem jobban teszi.

Mert különben megy más.

Máskor is aztán.

ma 20:52
 8/11 anonim ***** válasza:

Ahogy egy normál kapcsolatban is: mindkettőé! Egyenrangú felek vannak, közösen beszélik meg kinek, mikor jó. Ha a kommunikációban, odafigyelésben nincs meg a hullámhossz akkor offos a történet.

#6 ha te csettintésre ugrassz amikor füttyent a másik akkor menjél nyugodtan, de speciel én pasiként is elvárnám, hogy ha én embernek, partnernek tekintem a másikat akkor az se ugráltasson. Adja meg ugyanazt a tiszteletet amit én is megadok feléje.

ma 20:54
 9/11 anonim ***** válasza:

Ilyen nincs, hírtelen felhív, hogy akarna szexelni, főled, ha a másik házas.

Előre megbeszélt helyen és időben.

De ebben ez az érdekessés meg az izgalom. Ez álltal fokozódik a vágy, még jobban kívánod a másikat, mert nem kaphatod meg bármikor. Napokig kívánod, elmélkedsz, elképzeled az együttlétet, készülsz rá. Amikor pedig ott van, akkor adsz az érzésnek.

A 3-as válaszoló vagyok 🙂

ma 21:00
 10/11 anonim ***** válasza:
Nekem már volt részem olyanban hogy előzmények nélkül egyszercsak rámírt a pasi..hogy szívesen d@gna🤣🤣😂
ma 21:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!