Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyiért vállal egy lakásos prosti egy ilyen menüt?
Mennyi lehet ez: 3 óra, popó, kényszerfrancia, kamerázás (arc nélkül)...
Olyannál aki vállal több órát is és az említettek mind extrába tartoznak.
Budapesti hirdetőnél.
Azt tudom, hogy az átlag óra, ott 20...
Viszont a félóra nem 10 szokott lenni, hanem általában 12 vagy 15.
Legalábbis itt azt szokták írni.
Szóval akkor vajon, 3 óra az 3*20 (ha az óra ára 20), vagy esetleg minél több órát maradok, annál alacsonyabb egy óra ára?
Az említett extrák mennyibe fájhatnak?
Én azt gondolom, hogy egy 75 lenne a reális az egészért...
Ti mit gondoltok? Főleg olyanok válaszát várom, akik már voltak fizetős, online hirdető lánynál/nőnél...
És a kérdésre is tudsz válaszolni, kedves első?
Vagy csak az offolás megy?
Miért ne vállalhatnának "igényesebb" prostik (ez valahol paradox) kamerázást arc nélkül?
Meg amúgy is rengetegen az arcukkal hírdetnek, egyáltalán nem csak az útszéli kategória...
Szerinted ja napi ezrek nézik a profilját, ahol ott az arca, akkor hol érdekli ha valaki készít róla egy olyan home videót, amin nincs az arca és amúgy meg sem akarja osztani?
#3. Remélem most nagyon elégedett vagy magaddal, hogy a virtuális térben, a felhasználó neved alatt meegoszthattad csupa noname emberekkel, hogy Te mekkora király is vagy, egy alfahím, akinek nem kell fizetni a szexért.
Sokakat érdekelt ám.
Mert miért vállalna valaki ingyen valamit, amit el is lehet adni?
Add meg az elérhetőségét, felhívom, azt megkérdezem. Ilyen egyszerű
Írtam, hogy nem ingyen. Arra gondolok, ha ez mind extra...
És ez nem egy konkrét hirdető, hanem több ilyen is van.
És én is fel tudnám hívni, csak éppen egyelőre nem tervezek menni, csak úgy érdekel ez a dolog, hogy mennyit kérhetnek ilyesmikért.
Viszont aki szokott járni az biztos tudja és le tudja itt írni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!