Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mennyiért vállal egy lakásos...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyiért vállal egy lakásos prosti egy ilyen menüt?

Figyelt kérdés

Mennyi lehet ez: 3 óra, popó, kényszerfrancia, kamerázás (arc nélkül)...

Olyannál aki vállal több órát is és az említettek mind extrába tartoznak.

Budapesti hirdetőnél.

Azt tudom, hogy az átlag óra, ott 20...

Viszont a félóra nem 10 szokott lenni, hanem általában 12 vagy 15.

Legalábbis itt azt szokták írni.

Szóval akkor vajon, 3 óra az 3*20 (ha az óra ára 20), vagy esetleg minél több órát maradok, annál alacsonyabb egy óra ára?

Az említett extrák mennyibe fájhatnak?

Én azt gondolom, hogy egy 75 lenne a reális az egészért...

Ti mit gondoltok? Főleg olyanok válaszát várom, akik már voltak fizetős, online hirdető lánynál/nőnél...

2020. máj. 23. 22:56
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
100%
Kamerázást egyik sem fog engedni, abba jobb ha beletörődsz. Akár arc nélkül is, de vissza lehet élni vele, és mi a garancia rá, hogy nem teszed fel valahová? Az adott szavad? Ne nevettess már.
2020. máj. 24. 07:30
 22/28 anonim ***** válasza:
16%
Kérdező, a prosti azt vállal be, amit akar.Nem fog éhen halni,ha elutasít.De egyik sem fog belemenni a kamerázásba, sőt szerintem a kényszerfranciába sem, mert ezzel alapból azt érezteted vele, hogy csak meg akarod alázni, és azt nagyon nem szeretik.
2020. máj. 24. 07:48
 23/28 anonim ***** válasza:
70%

minden 5. hirdetőnél lehet kamerázni, ha arc nem látszik

néhánynál arccal is lehet

2020. máj. 24. 09:25
 24/28 A kérdező kommentje:

A kényszerfranciát sem én találtam ki, ez egy automatikus listán szerepel, a hirdető pedig beállíthatja hogy vállalja vagy sem...

Nagyon sokan vállalják az oldaluk szerint, persze a valóságban valószínűleg ennek csak töredéke ténylegesen.

A kamerázás dettó egy ilyen dolog.

2020. máj. 24. 11:52
 25/28 anonim ***** válasza:
100%

"Mennyi lehet ez: 3 óra, popó, kényszerfrancia, kamerázás (arc nélkül)..."

3 óra általában 45-60e Ft, a popó +5, a kényszerfranciát nem tudom. De nem megoldhatatlan dolog, inkább sok

kicsit 3 óra.

Nézd.meg a beszámolókon Rubyt, nála alap a popó, és kényszerfrancia is van. Eszméletlenül jól sz opik..😉

2020. máj. 24. 13:51
 26/28 anonim ***** válasza:
100%
Egy csomóan úgy hirdetnek hogy lehet kamerázni tehát ne hallgass itt azokra aki az ellenkezőjét mondja.Kb 10 évig jártam csajokhoz de nekem nem volt ilyen vágyam.
2020. máj. 24. 16:47
 27/28 anonim ***** válasza:
100%

előzővel értek egyet, ez is egy gyöngyszem:

"De egyik sem fog belemenni a kamerázásba, sőt szerintem a kényszerfranciába sem, mert ezzel alapból azt érezteted vele, hogy csak meg akarod alázni, és azt nagyon nem szeretik."

aki ilyeneket leír, szerintem még a RL oldalt se látta, meg prostit sem élőben

2020. máj. 25. 10:49
 28/28 anonim ***** válasza:
54%
100kt szamolj ra szerintem minimum, csak idoben hivd mert 11-13 oraig van menuzetés!
2020. jún. 6. 18:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!