Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hetero férfi hogy képes a nőnek a segglyukával játszani?
Figyelt kérdés
Sokan ujjazzák, nyalják aztán még meg is dugják a végbélnyílást.
Én ezektől eléggé undorodok. Lehet nem vagyok normális? Nekem csak a punci jön be, azzal a lyukkal akarok csak játszani.
ma 14:38
22/38 anonim 

válasza:

Nekem is inkább a punci jön be, de voltam már olyan nővel, aki engedte a fenekébe. Élménynek jó volt, de a punci jobb szerintem.
23/38 anonim 

válasza:

nálam csak a segglyuk játszik, szopi-nyali, punciba, de befejezni a popóba szeretem.
24/38 anonim 

válasza:

Nem a seggluktól lesz meleg valaki hanem hogy azonos neművel csinálja.
Csókolózás pl.
Ha egy nővel csinálod akkor heteró vagy ha egy pasival akkor meleg.
Ennyi.
25/38 anonim 

válasza:

Nem tudtam, hogy az őszinteség egyenlő a negativitással.
26/38 anonim 

válasza:

“De akkor is undorító. Onnan szokott kijönni a szar. Tisztára se lehet mosni rendesen, aztán oda dugjam fel farkam meg a nyelvem? Mégis ki csinál ilyesmit? Ez nagyon nem normális.“
De téged szopjon le a nő a szájával ugye?
27/38 A kérdező kommentje:
Szopjon le, igen. De ne nyalja ki a seggem!
ma 16:19
28/38 anonim 

válasza:

26os igazad van, sőt ki lehet alaposan mosni a lyukat csak gyakorlat kérdése, én zuhanyfej le, aztán be a lukba, majd a wc, és addig ismétlem, amikor csak víz jon ki, aztán lehet mókázni
29/38 anonim 

válasza:

Teljesen normális a gondolkodásod, csak van egy rakat olyan egyed, akik semmi bioszt nem tanutak, vagy nem is fogták fel, mit tanítanak, így inkább számukra a *rosabbnál *rosabb dolgok a menők. Aztán még az is guszti, ha azzal a *os szájjal még csókolódzik, nem mos fogat se a tag. Mint a dzsungelben.
30/38 anonim 

válasza:

Neked nem jön be kész. Szubjektív vélemény, senkit se érdekel.
30n
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!