Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Minden férfi ennyire szereti a segglyukat?
Nem minden pasi szereti. De ettől még nincs baj a te pároddal sem, egyszerűen őt ez izgatja. Viszont az már sokkal inkább gond, ha te elmondtad neki hogy nem akarod és ő mégis arrafele matat. Tiszteletben kéne tartania azt amit kérsz
N
Egy szép lány borotvált és tiszta segglyukát? Igen!
De én például nem akarok anált, vagyis nem akarom bedugni a farkam a barátnőm seggébe soha. Viszont a puncija mellett a segglyukát is szoktam nyalogatni. Nyaláskor néha átváltok oda is. Természetesen csak ha frissen fürdés után vagyunk, mert különben lehetnek ott bacik (amiktől nem magamat féltem, hanem hogy ne vigyem át a bacikat a számmal a seggéről a puncijára).
Mert az is egy lyuk. Ráadásul egy intim lyuk. Ráadásul egy olyan intim lyuk egy nőn, aminek az izgatása szintén sok nőt vonz.
Punci, száj, segg. Ezeket a lyukakat szeretjük a barátnőnkön.
tapasztalataim szerint mindig csak a vékony/abb/ farkú fickókat izgatta a popsim.
kettő volt, szép vastag fütyivel, ők beérték a puncimmal :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!