Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hetero férfi hogy képes a nőnek a segglyukával játszani?
Figyelt kérdés
Sokan ujjazzák, nyalják aztán még meg is dugják a végbélnyílást.
Én ezektől eléggé undorodok. Lehet nem vagyok normális? Nekem csak a punci jön be, azzal a lyukkal akarok csak játszani.
ma 14:38
11/38 anonim 

válasza:

Attól lesz valaki meleg hogy a saját neméhez vonzódik nem?
Nem egy testrész izgatásától.
Ha egy pasi egy pasi seggét kényezteti akkor meleg, ha egy nőét nem lesz meleg attól szerintem.
12/38 anonim 

válasza:

11es igaz, ás ha csaj ujjaz, nyal ki, öklözz meg, attól sem vagy ratykó
13/38 A kérdező kommentje:
De akkor is undorító. Onnan szokott kijönni a szar. Tisztára se lehet mosni rendesen, aztán oda dugjam fel farkam meg a nyelvem? Mégis ki csinál ilyesmit? Ez nagyon nem normális.
ma 15:03
14/38 anonim 

válasza:

Én szeretek minden lyukkal játszani. Volt olyan barátnőm, akinek nem jött be, akkor vele ez nem volt, aki szerette, azzal meg volt, van.
És képzeld, full hetero vagyok.
15/38 anonim 

válasza:

Puncival meg pisilnek. Akkor nem is nyalsz?
16/38 anonim 

válasza:

a punciból meg pisi is jön, akkor nem nyalod ki, vagy nem szophat le egy csaj hugyozás után? amúgy nagyon tisztára ki lehet mosni, csak gyakorlat
17/38 anonim 

válasza:

Azt ugye tudod, hogy nem kötelező semmi olyat csinálnod, amit nem akarsz?
18/38 A kérdező kommentje:
Pisi és kaki között elég nagy különbség van. Pisit meg is ihatod, bajod nem lesz tőle. Na de a másik még veszélyes is. Tiszta fertő.
ma 15:12
19/38 anonim 

válasza:

jégkockával citromkarikával nagyon finom, vagy fagyaszd le, az sem rossz :D
20/38 anonim 

válasza:

Nem értem miért lettem lepontozva azért mert leírtam az igazságot. 1, 3, 10 voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!