Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hetero férfi hogy képes a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hetero férfi hogy képes a nőnek a segglyukával játszani?

Figyelt kérdés

Sokan ujjazzák, nyalják aztán még meg is dugják a végbélnyílást.

Én ezektől eléggé undorodok. Lehet nem vagyok normális? Nekem csak a punci jön be, azzal a lyukkal akarok csak játszani.

ma 14:38
1 2 3 4
 11/38 anonim ***** válasza:
63%

Attól lesz valaki meleg hogy a saját neméhez vonzódik nem?

Nem egy testrész izgatásától.

Ha egy pasi egy pasi seggét kényezteti akkor meleg, ha egy nőét nem lesz meleg attól szerintem.

ma 14:58
 12/38 anonim ***** válasza:
71%
11es igaz, ás ha csaj ujjaz, nyal ki, öklözz meg, attól sem vagy ratykó
ma 15:01
 13/38 A kérdező kommentje:
De akkor is undorító. Onnan szokott kijönni a szar. Tisztára se lehet mosni rendesen, aztán oda dugjam fel farkam meg a nyelvem? Mégis ki csinál ilyesmit? Ez nagyon nem normális.
ma 15:03
 14/38 anonim ***** válasza:
56%

Én szeretek minden lyukkal játszani. Volt olyan barátnőm, akinek nem jött be, akkor vele ez nem volt, aki szerette, azzal meg volt, van.

És képzeld, full hetero vagyok.

ma 15:05
 15/38 anonim ***** válasza:
69%
Puncival meg pisilnek. Akkor nem is nyalsz?
ma 15:08
 16/38 anonim ***** válasza:
69%
a punciból meg pisi is jön, akkor nem nyalod ki, vagy nem szophat le egy csaj hugyozás után? amúgy nagyon tisztára ki lehet mosni, csak gyakorlat
ma 15:09
 17/38 anonim ***** válasza:
84%
Azt ugye tudod, hogy nem kötelező semmi olyat csinálnod, amit nem akarsz?
ma 15:12
 18/38 A kérdező kommentje:
Pisi és kaki között elég nagy különbség van. Pisit meg is ihatod, bajod nem lesz tőle. Na de a másik még veszélyes is. Tiszta fertő.
ma 15:12
 19/38 anonim ***** válasza:
56%
jégkockával citromkarikával nagyon finom, vagy fagyaszd le, az sem rossz :D
ma 15:14
 20/38 anonim ***** válasza:
37%
Nem értem miért lettem lepontozva azért mert leírtam az igazságot. 1, 3, 10 voltam.
ma 15:18
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!