Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szerintetek hány év szex...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek hány év szex kihagyás után lesz egy nő szinte már újra szűz? Van ennek valamilyen testi vagy lelki ártalma?

Figyelt kérdés

Elvi okokból nem szexelek. Ezt nem is részletezném. De szerintetek lehetséges az, hogy annyira össze szűküljön a hüvelyem, hogy szinte szűznek éreznek majd? Illetve akiknél szintén ez van esetleg az mit vett észre a testi és lelki egészségében?

Kérlek szexuális ajánlatokkal ne támadjatok!:) Köszönöm!

márc. 3. 01:05
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
42%
Ha eltörsz egy vázát hány év múlva lesz töretlen? Na pont ugyanannyi
márc. 3. 11:11
 12/13 anonim ***** válasza:
100%
Én 20 és 28 éves korom között nem szexeltem. Nem lettem újra szűz, nem szűkült össze a hüvelyem.
márc. 3. 14:49
 13/13 anonim ***** válasza:
Ha tornázol (vagy önkielégítésnél is jatszik) akkor az izom megvastagszik. Vannak direkt erre kitalált gyakorlatok, most hirtelen nem jut eszembe a neve, de keress rá mint "hüvely fal izom gyakorlat" vagy hasonló szavakkal
márc. 7. 00:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!