Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek hány év szex kihagyás után lesz egy nő szinte már újra szűz? Van ennek valamilyen testi vagy lelki ártalma?
Figyelt kérdés
Elvi okokból nem szexelek. Ezt nem is részletezném. De szerintetek lehetséges az, hogy annyira össze szűküljön a hüvelyem, hogy szinte szűznek éreznek majd? Illetve akiknél szintén ez van esetleg az mit vett észre a testi és lelki egészségében?
Kérlek szexuális ajánlatokkal ne támadjatok!:) Köszönöm!
márc. 3. 01:05
1/13 anonim 

válasza:

Nem lesz az ember újra szűz. Onnantól, hogy szexeltél már nem vagy szűz. Az egy másik dolog, hogy ha hosszú ideig nincs szex, akkor mikor újra szexelsz, akkor szokatlanabb s feszítőbb lehet, mint mikor rendszeresen volt szexuális életed
2/13 A kérdező kommentje:
Természetesen azzal tisztában vagyok, hogy a szűzhártya nem nő vissza. De gondolom jóval szűkebb egy átlagosnál és akár fájdalmasnak is érezhetem majd emiatt a jövőben.
márc. 3. 01:25
3/13 anonim 

válasza:

Én novemberben szexeltem utoljára, előtte majdnem 3 évig nem, és szerintem ezután se mostanában fogok. Testi ártalom nincs, lelki nálam nem feltétlenül önmagában a szex hiánya miatt, inkább jó lenne egy szeretetteljes párkapcsolat, ahol intim közelségbe tudok kerülni valakivel, akihez kötődöm. Ez nagyon hiányzik.
5/13 anonim 

válasza:

Nem szűkül össze semmennyire se.
Ha nem nedvesedik azt lehet érezni.
6/13 anonim 

válasza:

Nem szűkül össze. 😃 Max nem kívánod ennyi idő után és kevésbé vagy nedves.
7/13 anonim 

válasza:

Azt nem írtad, hogy "kezeled"-e magad azóta, vagy csak együttlét nincs...
9/13 anonim 

válasza:

"hogy szinte szűznek éreznek majd"
Kicsoda?
Ha nem akarsz senkivel sem?
10/13 anonim 

válasza:

Lassan 8 hónapja nincs senki az életemben.
Először nehéz volt.
Most megszoktam.
Annyira, hogy mármost a minitampont sem tudom felrakni.
Előtte napi szinten élveztem a szex örömeit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!