Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szex az ex-el?

Figyelt kérdés
Ki kezdeményezte? Milyen volt?

tegnapelőtt 19:23
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Testi kielégülsre jó, másra nem.
tegnapelőtt 19:24
 2/11 A kérdező kommentje:
Nilván. De volt?
tegnapelőtt 19:26
 3/11 A kérdező kommentje:
Nyilván. Kimaradt az y.
tegnapelőtt 19:27
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

Volt igen.

Én kezdeményeztem, de láttam a tekintetében, hogy akarja, szóval azt mondanám mindketten akartuk.

tegnapelőtt 19:29
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Volt. De már nem emlekszem ki kezdeményezte. Illetve volt hogy újra összejöttem egy másik exemmel. Randi végén megöleltem, és éreztem hogy fel van izgulva.
tegnapelőtt 19:47
 6/11 anonim ***** válasza:
84%

Közös megegyezés volt. A személyiségünk nagyon különböző volt és a féltékenység tönkretette a kapcsolatunkat. Az ágyban viszont iszonyatosan jó volt, így megbeszéltük hogy ha párként nem is?működünk együtt, szexelni összejárunk. Így is volt jó pár hónapig. Teljesen jó volt.

27L

tegnapelőtt 19:53
 7/11 anonim ***** válasza:
73%
Kb. egyszerre kezdeményeztük, jó volt. Az ágyban nagyon megtaláltuk a közös hangot, de a mindennapokban egymás idegeire mentünk. Így viszont felszabadultan tudtunk időnként összejárni - csak a szex miatt - mindenféle kötelezettség nélkül (ki is lépett utána a történetből amikor lett új párja).
tegnapelőtt 20:38
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Volt ilyen. Én kezdeményeztem, de éreztem rajta, hogy ő is nagyon akarja. Jó volt, többször előfordult utána is. 28F
tegnapelőtt 21:23
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
Volt. Ő kezdeményezte és kb 1 évig tartott úgy, hogy ő már mással volt.
tegnap 06:25
 10/11 anonim ***** válasza:
Volt 2 is. Hónapokkal a szakítás után miután mindketten tovább léptünk rám írt. Utána többször együtt voltunk, nagyon jó volt így, mert bolond volt de az ágyban egy istennő. A másik lány a szkítás után néhány évvel később férjhez ment külföldre. Több mint 20 évvel később mikor egyszer hazalátogatot elhívot egy kis beszélgetésre, aztán rögtön rámvetette magát, azt mondta senkivel utánam nem volt olyan jó, mint velem. Évente 2 évente mikor hazalátogat szexelünk egyet, aztán mindeki megy a dolgára.
tegnap 14:41
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!