Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem minden pasi szereti a popsi szexet ?
Figyelt kérdés
Egy hónapja új barátom van és nem szeretné popsiba csinálni, pedig én szeretem és igénylem is!
Az előző barátommal nem volt ilyen gond, ő is szerette!
Voltam a két kapcsolat között alkalmi szexben is és ott sem zavarta a sràcokat!
Jó a szex meg minden az új pasimmal, de nekem szükségem van az análra is!
24/L
márc. 1. 21:52
21/28 anonim 

válasza:

Totál igaza van. Gondoltad, hogy a hátsó xarásra használandó alapból?
23/28 anonim 

válasza:

Nekem feláll és a méretemre is nagyokat nyögnél popsiba rakva, de ugyse mersz eljönni :)
24/28 anonim 

válasza:

Én barátom sem szereti, de nálunk nincs gond belőle, mert engem sem vonz. Ha zavar, akkor sajnos szakítás lesz, mert egy idő után nem fogod tudni elnyomni magadban:/
25/28 anonim 

válasza:

Szerencsére nem minden férfi szereti, sokaknak a punci a fontos 🤗
27/28 A kérdező kommentje:
Köszönöm annak aki normális választ írt!
Nem kell senkit lenézni azért mert szeret valamit!
tegnap 08:21
28/28 anonim 

válasza:

#27 általában azért nézik le az embert, mert nem szereti, de mindegy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!