Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Nem minden pasi szereti a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem minden pasi szereti a popsi szexet ?

Figyelt kérdés

Egy hónapja új barátom van és nem szeretné popsiba csinálni, pedig én szeretem és igénylem is!

Az előző barátommal nem volt ilyen gond, ő is szerette!

Voltam a két kapcsolat között alkalmi szexben is és ott sem zavarta a sràcokat!

Jó a szex meg minden az új pasimmal, de nekem szükségem van az análra is!

24/L

márc. 1. 21:52
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
68%

"Nem minden pasi szereti a popsi szexet ?"

jelen.

szerintem a f.sz egyszerűen nem abba a lyukba való.

márc. 1. 23:24
 12/28 anonim válasza:
86%
Volt barátnőm aki néha megengedte, de ne legyen rendszer. Amúgy csak érdeklődésből próbálgattuk.
márc. 1. 23:34
 13/28 anonim ***** válasza:
83%

Azt mondják , hogy belül a popsi eléggé szaftos szokott lenni .

Hát nem is tudom .

márc. 1. 23:39
 14/28 anonim ***** válasza:
54%

"mint nő"

Análmániás törpincel vagy. Ennyi. Jobban járna mindenki, ha a átoleráltatnád magad nővé.

márc. 1. 23:47
 15/28 anonim ***** válasza:
86%
Nem minden pasi szereti a popsi szexet!!!!
márc. 1. 23:47
 16/28 anonim ***** válasza:
61%

Hát én nem tudom,de igen,ezek szerint a pasik sem egyformák!

Én pl szingli pasiként "ott" is imádom a nőt mindenhogyan kényeztetni,hogy velem a maximális élvezetet átélje,megkapja...

Viszont sajna jelenleg erre sem találok ilyen,vagy hasonló nőt!

Pedig számomra a nők élvezete,gyönyöre a legfontosabb,s aztán csak helyezem ezek mögé a saját élvezetemet!

Mindig is,eddig minden nővel így cselekedtem,mert ezt szeretem,élvezem!

Plussz: az ágyban az önzőség,figyelmetlenség a részemről nagyon nem az én asztalom!

márc. 2. 00:01
 17/28 anonim ***** válasza:
54%

Kérdező miért ordibálsz? Nem kell felkiáltójelet használni minden mondat után, így csak butának tűnsz. (Bár lehet az is vagy).

#6 ez mégis mire volt válasz? Tényleg nagyon buta lehetsz, vagy csak dicsekedni jöttél ide vagy kamu a kérdés.

#18 mi ez a habi szöveg? Akik ilyeneket tolnak, általában azok a legönzőbbek az ágyban. Pl akik átrakják punciból s.ggbe csak úgy, hogy a nő élvezze...

márc. 2. 03:47
 18/28 anonim ***** válasza:
81%
Több mint 50 pasival voltam és eddig mind szerette
márc. 2. 05:28
 19/28 anonim ***** válasza:
62%
Nem mindenki szereti, ezzel nuncs gond.... Esetleg próbáld rávezetni az uj barátod, hogy próbálja ki...
márc. 2. 06:39
 20/28 anonim ***** válasza:
35%

Ilyen is van. Én se szeretem. Az elő készítés, tágítás, finoman, türelmesen, stb. Oda a lelkesedés...

Feleségem is szereti, tesz is érte. Rendszeresen hord, visel anál plugot, napi szinten is. Rendesen kimossa magát és akció előtt anál balonnal tágít. Be injektálja a síkosítót, és lezárja egy pluggal. Nekem már csak a dugót kell kihúzni és hajrá.

márc. 2. 06:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!