Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem minden pasi szereti a popsi szexet ?
Egy hónapja új barátom van és nem szeretné popsiba csinálni, pedig én szeretem és igénylem is!
Az előző barátommal nem volt ilyen gond, ő is szerette!
Voltam a két kapcsolat között alkalmi szexben is és ott sem zavarta a sràcokat!
Jó a szex meg minden az új pasimmal, de nekem szükségem van az análra is!
24/L

"Nem minden pasi szereti a popsi szexet ?"
jelen.
szerintem a f.sz egyszerűen nem abba a lyukba való.

Azt mondják , hogy belül a popsi eléggé szaftos szokott lenni .
Hát nem is tudom .

"mint nő"
Análmániás törpincel vagy. Ennyi. Jobban járna mindenki, ha a átoleráltatnád magad nővé.

Hát én nem tudom,de igen,ezek szerint a pasik sem egyformák!
Én pl szingli pasiként "ott" is imádom a nőt mindenhogyan kényeztetni,hogy velem a maximális élvezetet átélje,megkapja...
Viszont sajna jelenleg erre sem találok ilyen,vagy hasonló nőt!
Pedig számomra a nők élvezete,gyönyöre a legfontosabb,s aztán csak helyezem ezek mögé a saját élvezetemet!
Mindig is,eddig minden nővel így cselekedtem,mert ezt szeretem,élvezem!
Plussz: az ágyban az önzőség,figyelmetlenség a részemről nagyon nem az én asztalom!

Kérdező miért ordibálsz? Nem kell felkiáltójelet használni minden mondat után, így csak butának tűnsz. (Bár lehet az is vagy).
#6 ez mégis mire volt válasz? Tényleg nagyon buta lehetsz, vagy csak dicsekedni jöttél ide vagy kamu a kérdés.
#18 mi ez a habi szöveg? Akik ilyeneket tolnak, általában azok a legönzőbbek az ágyban. Pl akik átrakják punciból s.ggbe csak úgy, hogy a nő élvezze...

Ilyen is van. Én se szeretem. Az elő készítés, tágítás, finoman, türelmesen, stb. Oda a lelkesedés...
Feleségem is szereti, tesz is érte. Rendszeresen hord, visel anál plugot, napi szinten is. Rendesen kimossa magát és akció előtt anál balonnal tágít. Be injektálja a síkosítót, és lezárja egy pluggal. Nekem már csak a dugót kell kihúzni és hajrá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!