Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Imádom ha egy hatalmas fenekű nő a számra ül . Ki szereti még és miért?
Figyelt kérdés
szept. 27. 09:51
2/13 anonim válasza:
Imádok nyalni és megveszek a duci, nagy popsis lányokért! 😁😜
3/13 A kérdező kommentje:
Nagyon jó amikor látom hogy közeledik...
szept. 27. 10:03
4/13 anonim válasza:
Igen én is szeretem amikor a domináns feleségem a nagy popsijával rám ül.:)
5/13 anonim válasza:
És ha éppen szellőcske érkezik? Ilyenkor mit teszel?
6/13 A kérdező kommentje:
Ez benne van de ha rákészül akkor kicsi az esély. Ezen nem szabad meglepődni...
szept. 27. 11:47
7/13 anonim válasza:
Kicsit felfújja a pofazacskót, nem gáz. Pláne ha esetleg kiszalad egy kis sűrűje is...😂
8/13 anonim válasza:
Én is imádom,mert beinditt a látvány ahogy a hatalmas fenék közeledik és eltakarja az arcom !És ha szellőcske jön lenyelem 🙂
9/13 anonim válasza:
nekem ezektől a fajta fétisektől a gyomrom forog.
a hatalmas segg általában az elhízott, nagydarab nőkre jellemző, akik zabálnak, mint a disznó. na most ki akar olyan nővel kezdeni, aki napjában négyszer megy ki szarni?
10/13 anonim válasza:
Izgat és miért? Maga a látvány az érzés is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!