Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Pasik, hagytaok már ott nőt...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pasik, hagytaok már ott nőt azért, mert nem tetszett a puncijuk?

Figyelt kérdés
ma 18:23
 1/7 anonim ***** válasza:
16%
Nem. Szerencsém volt, eddig minden partnernőmnek szép puncija volt, volt akinek gyönyörű. Még sose találkoztam szerencsére megbarnult szélű, rojtos salátával.
ma 18:26
 2/7 anonim ***** válasza:
53%
Nem. Eddig szerencsére csak gyönyörűséges saláta puncis vékony lányokkal sodort össze a szél😃
ma 18:27
 3/7 anonim ***** válasza:
72%
Nem
ma 18:31
 4/7 Fragments of Fantasy ***** válasza:
100%

Nem.

De ez egy olyan dolog, hogy nem annyira számít a kinézete, mint a tulajdonosa.

ma 18:34
 5/7 anonim ***** válasza:
Volt olyan hogy nem igazàn tetszett de nem kinézet ügyileg hanem funkcionalitàs szempontjàból,de nem azért lett vége.
ma 19:09
 6/7 anonim ***** válasza:

Neten képen láttam csak olyat amire azt mondtam nem tetszett, de a rengetegből talán, ha volt 3-4 ilyen.

Alapból a szőrös punci nem tetszik, főleg a dzsungel nem. Szerencsére eddig csak olyan partnerrel találkoztam akinek tetszett a puncija.

ma 19:11
 7/7 StevenUp ***** válasza:
100%
Nem. Nem a puncijáért szeretem a nőt...
ma 19:25

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!