Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért fáj a szex?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért fáj a szex?

Figyelt kérdés

A barátommal kedden feküdtünk le először, előtte is próbálkoztunk párszor de olyan szinten fájt, hogy mindig abbahagytuk. Most valahogy kibírtam, borzasztóan fájt, de a végére elmúlt. Észrevettem utána viszont, hogy keletkezett a hüvelynyílás alatt egy pici seb, olyan, mintha kicsit elrepedtem volna. Nem fájt különösebben, másnapra nem is éreztem semmit. Óvatosan csináltunk mindent, szóval attól nem lehet. Csütörtökön ismét megpróbáltuk, viszont ugyanannyira fájt, mintha még szűz lennék, és véreztem is, pedig előtte soha, akármikor próbálkoztunk. Ma megint megpróbálkoztunk, de szintén ugyanolyan fájdalmat éreztem, és vér is jött. Síkosítót használtunk minden alkalommal. Mitől lehet ez? Miért fáj minden alkalommal mintha még szűz lennék?

18/L

tegnap 18:32
 1/2 anonim ***** válasza:
72%
Kellően felizgulsz? Sok idő telik el addig míg megtörténik a behatolás?
tegnap 18:39
 2/2 anonim ***** válasza:
66%

Szóval több alkalommal is véreztél...

Én a helyedben elmennék nőgyógyászhoz, és egyenlőre pihentetném a szexet. Ilyenkor nem próbálkozni kell hanem pihentetni.

És nézesd meg magad nincs e egész véletlenül sérülés.

Ne legyél butus, magadnak teszel rosszat, menj el nőgyógyászhoz. Az a legbiztosabb.

Nem tudom anyuddal mi a helyzet, de ezt nem ciki neki is elmondani ha tudod.

Ezt nőként mondom.

tegnap 18:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!