Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Normális, hogy az ilyen nők...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális, hogy az ilyen nők izgatnak? Többi lent.

Figyelt kérdés
Egy ideje nagyon izgatnak a olyan 30as, 40es nők akiknek lóg a melle, van egy kis hasa, narancsbőrös, nagy puncija van vagy nagyok a kisajkai. Mással is van ez így? Én egyébként magas sportos alkat vagyok, rendszeresen edzek. 38vagyok.

#mell #szex #szülés #kisajkak #Megereszkedett mellek
tegnap 20:35
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
A lógó mellek és a narancsbőr engem is izgat.
tegnap 20:39
 2/7 anonim ***** válasza:
51%
ez a ritka úgynevezett felnőtt nő fétis
tegnap 20:40
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Engem ezek nem izgatnak, csak szimplán vagyok annyira érett agyilag, hogy el tudjam ezt fogadni, hogy a női test változásával járó, természetes jelenségek.

Ezek másnak taszító dolgok lehetnek, mert nem feltétlen a szépségideál jelzői...

39/F

tegnap 20:56
 4/7 A kérdező kommentje:
Akkor ezek szerint más is van így ezzel. Ha választani lehetne egy 18éves modell alkatú bomba csaj és egy 30as lógó mellű narancsbőrös anyuka között én gondolkodás nélkül a 30ast vinném.
tegnap 22:07
 5/7 anonim ***** válasza:

Én is így vagyok. Nem tudom pontosan, miért. Valahogy markánsan nőies, sokkal feltűnőbben jelzik, hogy a tulajdonosuk nőből van.

Egy feszes kis cicinél szemből nézve sokszor alig látni, hogy domborodik. A lógósabb formájú cici mély érzéki csíkokat rajzol ki a nő törzsén, ráadásul sokkal élénkebben mozog. Narancsbőr dettó, valahogy sokkal nőiesebb azokkal a kis gödröcskékkel a popsi.

(tegyük hozzá, azért mindkettőnél van egy határ, szóval ha totál üresen lifeg a cici, vagy a fenék csak egy formátlan zsírhalmaz, az nekem sem tetszik)

Mondjuk veled ellentétben én nem kötöm anyukákhoz, sőt van benne valami extra izgató, ha egy jó alakú 20 éves csajról derülnek ki olyan "hibák", hogy igazából van egy kis lógása a cicijének és narancsbőr is van a formás fenekén. De tény, hogy 30 felett gyakoribb.

tegnap 23:56
 6/7 anonim ***** válasza:
35%
Ez egy szegszhírdetés?
ma 12:20
 7/7 anonim válasza:

Nekem is bejönnek, sőt ha kicsit idősebb az sem gond

F37

ma 12:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!