Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hogyan tudnám elérni az...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tudnám elérni az orgazmust?

Figyelt kérdés
Nemrég lett egy komoly partnerem, igazából az első komoly. Előtte egy férfival feküdtem le, de vele nem tartott sokáig a kapcsolat, szóval tapasztalatlannak nevezném magamat. Szex és előjáték közben sem tudok orgazmust elérni, csiklón keresztül sem. Amikor otthon vagyok, fantáziálok és maszturbálok sikerül elérnem, vágyom a partneremre és érzem, hogy kívánom a szexet. Viszont amikor oda kerül a sor, hogy együtt legyek a partneremmel egyszerűen képtelen vagyok rá és már kezd nagyon frusztrálni és zavarni. Tudnátok esetleg tanácsokat adni? Mit tudnék tenni? Lehet még nem tudok ellazulni kellőképpen az intim együtlétt közben? Egyszer sikerült elérnem orgazmust az előző pasival, amikor egy erdős helyen pettingeltünk. Azt vettem észre, hogy amikor egyértelmű, hogy szexre kerül a sor, áthív akkor nehezen lendülök hangulatba. Viszont amikor váratlan helyezetekben ér hozzám olyankor felizgulok.

ma 12:56
 1/4 anonim ***** válasza:
39%

Én is évekig ebben voltam, magamnak simán ment pár perc alatt, de parrnerrel egyáltalán nem.

Ami sokat segít az az, hogy megpróbáltam elengedni ezt a magammal szembeni erős elvárást arra, hogy el "kell" mennem, próbáltam lazán állni ehhez, ha megy megy, ha nem nem.

Nekem szintén sokat segített az, hogyha fantáziáltam közben olyan dolgokról amik izgatnak.

Illetve ami talán a legfontosabb, hogy lett olyan partnerem aki nagyon jól csinálja, és nem nyomaszt azzal, hogy "elmentél már?" meg azzal, hogy elfárad a szája mikor megyek már el. :D

Nyilván ha ilyen nyomás alá helyeznek az nem segít, és valóban egy ördögi kör lesz a dolog, hogy ráfeszülsz a saját """sikertelenségedre""", holott ez nem erről kellene szóljon.

Ha ezt a mentális gátat sikerül leépítened magadban, akkor onnantól már nyert ügyed van másokkal is. :)

ma 13:03
 2/4 anonim ***** válasza:
72%

Ez nagyban a férfin is múlik. Rá kell éreznie, hogy mi jó neked és annak megfelelően alakítani a szituációt (pl ne csak előre megtervezett alkalmakkor legyetek együtt, hanem a te igényeidnek megfelelően spontán is). Jó esetben rá fog érezni egy idő után, de beszélgetsz is vele a vágyaidról.

Amúgy, odalent összepasszoltok fizikailag?

27L

ma 13:04
 3/4 anonim ***** válasza:
17%
Nehéz a női orgazmus.
ma 13:11
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Ha maszturbálva sikerült akkor fog menni élesben is.nyugi.
ma 13:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!