Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Más nő se tudott az összes partnerével orgazmust elérni?
Figyelt kérdés
Eddig 5 partnerem volt, de ebből csak kettővel volt orgazmusom. A többivel meg egy se, még csikló orgazmusom se volt velük. A másik kettővel akivel meg összejött velük még aktus közben is volt több is.
Ez miért van?
Más is járt így?
nov. 10. 16:14
1/11 anonim válasza:
Volt. Akivel nincs azzal nem passzolunk. Kuka a pasi...
3/11 anonim válasza:
Azért kell házasság előtt rengeteget szexelni, hogy megtudjuk hogy mi a jó, és az hogy, milyen technikával érhető el?!
4/11 anonim válasza:
Férfiként mondom: Azért van hogy 2-vel igen és 3-mal nem, mert mi férfiak se vagyunk egyformák. Egyik ebben jobb, másik abban. De aki egy csiklóorgazmust se tud összenyalni annál a csajnál akinek ez amúgy megy, az kuka.
6/11 anonim válasza:
Eddig egyetlen olyan nővel volt dolgom aki mással el tudott menni, és velem nem. Többnyire fordítva szokott lenni, és ez nem lehet véletlen
7/11 anonim válasza:
Te még akkor jól jártál, nekem 10 partnerem volt és abból csak 3-al volt orgazmusom 🤷🏽♀️ És nem feltétlen a férfival volt gond. Volt hogy én nem tudtam elengedni magam
8/11 anonim válasza:
#7 aztán vajon egyik férfival miért tudod elengedni magad s másikkal nem..? 🙄
9/11 anonim válasza:
4 partnerem volt összesen, ebből csak a jelenlegivel volt (és van is rendszeresen). Az egyikükkel én nem tudtam megfelelően elengedni magam, a másik két esetben kapni szerető, de adni nem akaró típusokat fogtam ki...
10/11 anonim válasza:
Nekem az összes pasimmal volt mindenféle orgazmusom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!