Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudnák spriccelős orgazmust elérni?
Biztosan nem mindenki képes rá.
De nekem nagy vágyam már régóta hogy átéljem.
Akinek már volt ilyen mit csináltatok hogy összejött? Milyen érzés volt?
Szerintem mindenki képes rá, csak nem minden férfi tudja, hol a G pont. Azt kell ütemesen lökdösni.
Hanyatt fekszel, férfi nyakába a lábad, aki előtted/fölötted térdel, derekad alá kispárna - ebben a szögben behatolva egy egyenes pénisz pont a köldököd felőli részt fogja bökdösni nem túl mélyen a hüvelyben. Ha ütemesen csinálja, nagyon hamar ömleni fog belőled a nedv. Olyan mennyiség, hogy jobb, ha magatok alá terítesz valamit.
Felfelé hajló pénisszel sima misszionáriusban is pont a G pontodat fogja bökdösni, csak ne túl mélyre tolja. Fontos az ütemesség, de nem sok idő. Viszont őrületes gyönyör a nőnek, ezért ne álljon le vele túl hamar. És nem jár együtt feltétlen orgazmussal. Ha oldalra vagy lefele hajlik a farka, akkor más szögből kell behatolni. De ha a férfi ujjába bele ül a nő és az ujjával pont a G pontot bökdösi, ugyanúgy ömleni fog a nedv. Ez is nagyon élvezetes, de én behatolással szeretem igazán, mert az is spannol, hogy közben a másik is gyönyört érez minden lökéskor. Plusz az érzés, ahogy a nedvem elárasztja a farkát, kicsurog és szétkeni a fenekemen meg a combomon minden lökéskor..de én nem szexelek gumiban, mert a szexnek ez a mocskos része annyira felizgat, hogy jelentősen lelohaszt, ha a gumi miatt nem érintkezünk nedvekkel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!