Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Nőként nem engedem a számba...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nőként nem engedem a számba élvezést és az anált, akkor esélyem sincs már normális (szex)kapcsolatra?

Figyelt kérdés
ma 11:06
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
67%

De, csak hátrányban leszek azok szemben, akik igen, mint ahogyan ki lehet adni lakást úgy is, ha nincs annyi hálószoba, vagy egyebek, de kevésbé lesz elkapkodva.

Nyilván egy direktben szexre fókuszáló kapcsolatban az az előny, ha a szexnek minél több formáját élvezed.

ma 14:49
 22/24 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem tuti van. Nem attól kell leírni magad, hogy valamihez nem füllik a fogad, lehet minden mást meg úgy tudsz, hogy a partnerednek majd meg sem fordul a fejében, hogy ezekre kérjen annyira el lesz varázsolva tőled. Ki tudja?
ma 14:56
 23/24 anonim ***** válasza:
72%
Én nőként nagyon szeretem mindkettőt, de embere válogatja. Szerintem már az elején tiszázd a dolgokat vagy célozgass rá. Egyébként nem hinném, hogy kizáró ok, teljesen rendben van így is.
ma 16:17
 24/24 anonim ***** válasza:

Nem.

Nem is kötelező.

Ha valakinek ez nélkülözhetetlen akkor keress mást, ismerkedj tovább.

ma 16:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!