Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Nőként nem engedem a számba...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nőként nem engedem a számba élvezést és az anált, akkor esélyem sincs már normális (szex)kapcsolatra?

Figyelt kérdés
ma 11:06
1 2 3
 11/24 MTamas2 ***** válasza:
63%
Az a pasi, akinek ez feltétel egy kapcsolathoz, beteg. Az anál pláne gusztustalan. Az a lyuk nem arra való. Az kijárat, nem bejárat.
ma 11:52
 12/24 anonim ***** válasza:
52%

Szopás, szájba élvezés, anál... A kis farkúak egyetlen lehetősége.

Egy férfi a hajadba kapaszkodva fog b*szn!.

ma 11:52
 13/24 MTamas2 ***** válasza:
59%
11-es vagyok, amúgy hogyne lenne esélyed normális kapcsolatra. nem minden pasi ilyen perverz. legalábbis remélem.
ma 11:53
 14/24 anonim ***** válasza:
26%
Nekem megfelel
ma 12:21
 15/24 anonim ***** válasza:
54%
A mai prosztóknál nincs.
ma 12:22
 16/24 anonim ***** válasza:
73%
Én is így vagyok, soha egyik partneremnek sem volt baja vele, hogy nem engedem megdugni a végbelem. :D Azt meg elmondom normálisan, hogy a hányás kerülget a sperma ízétől, egyszerűen nem bírom, mindenki tiszteletben tartotta. Ettől még szívesen szopok meg jól is állítólag, de nem engedem a számba, ez van.
ma 12:43
 17/24 anonim ***** válasza:
68%

Hogy a fenébe ne e lenne.

Ez nem egy általános és elfogadott dolog.

Nyilzaki ide jár mindenki lenyeli miután análba vágták

ma 12:47
 18/24 érdeklődő35 ***** válasza:
63%

Én egyáltalán nem igényelem az anált persze a fantáziám izgatja, de csináltam már, és a punci ugyanolyan jó. 🙂

A szOpással kapcsolatban meg nekem van egy olyan érzésem, hogy ezzel megalázom a partnert. (Elöttem térdel, megdugom az arcát, megszopatom...) Tudom ahogy nekem nem megalázó, hogy örömöt szerzek a partneremnek a nyalással, neki miért lenne, ha szívesen szop? De mégis. Gondolom a mindennapos pejoratív szóhasználat is benne van.

Persze, ha olyan s kapcsolat ami direkt a dominálásra épül, az más 😎

ma 12:53
 19/24 anonim ***** válasza:
86%
Az én párom az anált nem igényli egyáltalán, a szájbaélvezéssel is úgy van, ha én megkívánom akkor oda megy el, de soha nem nyavajgott, ha szopás végén csak a cicimre spriccelhet mondjuk. Tehát simán van esélyed normális kapcsolatra.
ma 13:17
 20/24 StevenUp ***** válasza:
38%

Egyik sem olyan, amire vágynék. Szóval nem tudom, mennyire vigasztal ez, de olyan embereknél, mint én lenne esélyed. Én véleményem aszerint a normális értékeket képviselem. Mindenféle káros fétisektől mentesen 😀

Ez nem azt jelenti, hogy este szerenádozz nekem az ablak alatt, hanem a "normális" értékrendünek tartott pasik között bogarássz

ma 13:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!