Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Sokadik gumis kérdés. De most...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sokadik gumis kérdés. De most komolyan, évekig ment hogy a csaj babybogyót szedett,de most lerakta,mondván hosszútávon ártalmas és megint gumi van. És ugrott a feeling. Azóta nem akarok szexizni vele,mert szó szerint sz@r a szex. Elkényelmesedtem?

Figyelt kérdés
Még a kézimunka is jobb.
tegnap 14:23
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
78%
Hát, akinek ennyire nem számít a másik, csak saját maga, ott én nyitottam volna ki az ajtót…
tegnap 16:21
 12/22 anonim ***** válasza:
8%
Debizony számított, nagyon is! Ezért nem kezdtem el vitatkozni,lelkére hatni,befolyásolni, hanem inkább csak döntés elé vittem. Úgy dönthetett befolyásolás nélkül, ahogy csak akart.
tegnap 16:24
 13/22 anonim ***** válasza:
91%
Nyilván azért mérlegelés tárgya egyáltalán a fog.gátló, mert nem veszélytelen a szedése, és van akinek kifejezetten ellenjavallott. A szervezet hormonális működésébe avatkozik bele. Ennyi erővel lehetne "csupán egy elvárás" az is, hogy menj el vazektómiára, annak kevesebb eü-i kockázata van.
tegnap 16:31
 14/22 anonim ***** válasza:
Elmennék de még nem vagyok abban a korban.🤷
tegnap 16:34
 15/22 anonim ***** válasza:
68%
Pancser vagy. Mi 10 éve védekezünk gumival, mert a párom nem szedhet gyógyszert. Én élvezem.
tegnap 17:24
 16/22 A kérdező kommentje:
Pancser? neked fogalmad sincs mi a kulonbseg. Csak a falat kapirgálod...
tegnap 17:26
 17/22 anonim ***** válasza:
63%
Na világosíts fel lehet nem tudok semmit sem. De szerintem nekem van régebbi kapcsolatom. Ja szerintem te soha nem voltál szerelmes, csak üritésre kellett a csaj.
tegnap 17:35
 18/22 anonim ***** válasza:
74%

Max megkérhezed hogy világosítson fel. De szerintem nincs kedve😀

Kár futtatnod magad😀

tegnap 17:54
 19/22 anonim ***** válasza:
Teljes sötétség van nála.
tegnap 18:44
 20/22 anonim ***** válasza:
70%

Nőként én is érzem a különbséget.

De inkább gumi, mint terhes legyek vagy valalami bajom legyren, mert összeszedek valamit.

Ha meg választás elé állítana a párom, hogy gumi nékül csináljuk vagy sehogy annak viszlát.

Keressen magának másik nőt.

tegnap 19:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!