Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Teljesen szexualitás nélkül működhet-e hosszútávon jól egy párkapcsolat?
Nálunk is működik szex nélkül , én hiába akarok szexet , párom sohasem !
Nekem nehéz így élni , hogy hozzá sem érhetek az intim részeihez már vagy egy éve .
Nem könnyű , de működik egyenlőre .
Hosszú távon szerintem nem.
Az ilyen nem párkapcsolat... Ennyi erővel barátok is lehettek vagy lakótársak.
Ha mindketten aszexek vagytok működhet, vagy legalábbis nem ezen fog elmenni.
Ha valamelyik félnek viszont kellene a szex is, akkoe hosszútábon nem fog működni.
Az a baj, hogy nekem is lenne igényem a szerelemre, romantikára, de ezt nagyon senkinek nem reklámozhatom, hogy bocs, de szexuális életet sosem élnék szívesen, meet vagy azt hinné, hogy nem vonzódom hozzá, vagy, hog impotens vagyok, vagy egyszerűen csak bolond.
Nem is hibáztatok senkit miatta, mert emberi ösztön a kielégülés, csak hát nagyon ritkán van olyan ember, aki nem akar.
Ahogy fent is írják két aszexuális között igen, máshogy aligha. A szexualitás ugyanolyan alapvető elemi vágy, szükséglet mint az evés-ivás-pihenés. Lassabban "támad" mint a többi szükséglet, de folyamatosan mossa az ember agyát és frusztrációt, feszültséget okoz ha nem kapja meg az ember.
Hosszú távon a libidókülönbség kinyírja a legjobb kapcsolatot is. Van olyan fázis amikor a maszturbáció már nem elég.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!