Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Teljesen szexualitás nélkül...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Teljesen szexualitás nélkül működhet-e hosszútávon jól egy párkapcsolat?

Figyelt kérdés
Normál, felnőtt párkapcsolatra gondolok, nem tini, nem nyugdíjas, hanem mondjuk épp a fiatalkor végén járó, összeszokott párnál, semmi szex, csak romantika, a csók a nagyon maximum.

tegnap 22:18
 1/9 anonim ***** válasza:
82%
Persze. 2, ugyanolyan mértékben aszexuális ember közt simán.
tegnap 22:27
 2/9 anonim ***** válasza:
33%

Nálunk is működik szex nélkül , én hiába akarok szexet , párom sohasem !

Nekem nehéz így élni , hogy hozzá sem érhetek az intim részeihez már vagy egy éve .

Nem könnyű , de működik egyenlőre .

tegnap 22:30
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Hosszú távon szerintem nem.

Az ilyen nem párkapcsolat... Ennyi erővel barátok is lehettek vagy lakótársak.

tegnap 22:34
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Ha mindketten aszexek vagytok működhet, vagy legalábbis nem ezen fog elmenni.

Ha valamelyik félnek viszont kellene a szex is, akkoe hosszútábon nem fog működni.

tegnap 22:34
 5/9 A kérdező kommentje:

Az a baj, hogy nekem is lenne igényem a szerelemre, romantikára, de ezt nagyon senkinek nem reklámozhatom, hogy bocs, de szexuális életet sosem élnék szívesen, meet vagy azt hinné, hogy nem vonzódom hozzá, vagy, hog impotens vagyok, vagy egyszerűen csak bolond.

Nem is hibáztatok senkit miatta, mert emberi ösztön a kielégülés, csak hát nagyon ritkán van olyan ember, aki nem akar.

tegnap 22:42
 6/9 anonim ***** válasza:

Ahogy fent is írják két aszexuális között igen, máshogy aligha. A szexualitás ugyanolyan alapvető elemi vágy, szükséglet mint az evés-ivás-pihenés. Lassabban "támad" mint a többi szükséglet, de folyamatosan mossa az ember agyát és frusztrációt, feszültséget okoz ha nem kapja meg az ember.

Hosszú távon a libidókülönbség kinyírja a legjobb kapcsolatot is. Van olyan fázis amikor a maszturbáció már nem elég.

tegnap 23:05
 7/9 A kérdező kommentje:
Nagyon kevés az aszexuális ember, jut vagy 1 darab, 10000 normális libidóval, szexuális vággyal rendelkezőre.
tegnap 23:10
 8/9 anonim ***** válasza:
Hát akkor annak a 2:20000-nek kell egymásra találnia hozzá... Mindenki másnál olyan fokú frusztrációt, feszültséget fog okozni a szexhiány ami aláássa az érzelmeket, folyamatos vitákhoz, végül szakításhoz vezet.
tegnap 23:14
 9/9 menta34 ***** válasza:
Simán. Ha az asszony nem kérdezi meg kell-e szex, te meg nem kérdezed meg, hogy szexelhetsz-e máshol...
ma 04:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!