Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létesítenétek hosszútávon szexuális kapcsolatot számotokra csúnya arcú nővel?
Csúnyával nem. De olyannal simán, aki nem ideál de nem is Kvázimódó.
Miért, te csúnyának tartod magad?
Igen. Nem csúnya, érdekes! ;)
Hány éves?
Én igen, pedig nem vagyok csúnya.
A szépség belülről fakad, és az egész nézőpont kérdése.
És most jön az, hogy kapsz egy rakat ajánlkozó privátot, de sem ide sem a privátokra nem fogsz reagálni.
Csak nem értem, hogy akkor valaki minek tesz fel itt kérdéseket, mert csak a válaszadások miatt, diszkurzus nélkül az egész semmit nem ér.
Érdekesek vagytok ti férfiak.
Ha egy nő kérdez itt a fenekével vagy mellével kapcsolatban, azt írjátok, hogy a nő nem egy mell meg nem egy fenék. Az arc sokkal fontosabb, az számít a legjobban a külsején.
Most fordított helyzetben a csúnya arc nem lenne kizáró ok, ha mellé jó a teste.
Na és mi lenne, ha se az arca nem szép, se a teste nem jó? Hát még szexkapcsolat sem, mert bárhol találsz olyan nőt, akinek legalább az egyik vagy másik része kedvedre van.
Párkapcsolat meg messze kizárt. Belétek van kódolva, hogy meghódítsátok a nektek tetsző nőt, ha lehetőségetek adódna, megcsalnátok a csúnyát azon nyomban.
Ez elég kishitű "duma".
Mit jelent az, hogy csúnya?
Mások, többek által nem szépnek tartott nő?
És mi van azokkal akik nem a többeshez tartozik?
Le van tojva, általánosítunk aztán kész?
Én bebizonyítanám neked, hogy nincs igazad.
A megcsalás nem a csúnyák kiváltsága, hanem sajnos mindenkié.
Szépeké, csúnyáké, férfiaké és nőké...
Nem vitatom, bárkit megcsalhatnak.
A férfitől függ, de általánosságban a csúnya nő párja hamarabb elcsábul, mert nem nehéz megugrani a lécet.
Egy kifejezetten csúnya nőnek nagyon kis esélye van olyat találni, aki nem a többség ízlését képviseli. Sőt, ha talál sem jelent semmit, mert a szimpátia nem garantált. Így már szinte lehetetlen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!