Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Tényleg léteznek sub lányok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg léteznek sub lányok vagy ez is valamilyen új divat mint a mindenki bi és valójában a legtöbb sub lány csak nagyszájú "kanapésub"? De lehet én értettem valamit félre. Regisztráltam olyan kereső oldalon én furák a tapasztalataim... :/

Figyelt kérdés
(úgy írnak, úgy fogalmaznak mintha szadista dominál lennének, ez így nagyon nem jön össze nekem)
tegnap 11:37
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%
Igen értelek,csak,hogy nekünk nem "kis beszélgetés" kell,hanem teljes ismeretség,bizalom. Ezért nem működik innen,meg hasonló helyekről.
tegnap 12:08
 12/18 anonim ***** válasza:
100%

Nem a mi hibánk hogy alig lehet érteni mit akarsz megtudni

Jöhetnek a példák

Lehet nem is sub hanem dom lány adatlapját olvasgattad

tegnap 12:09
 13/18 anonim ***** válasza:
61%
Barátnőm szereti ha keményen használom, folytogatom.
tegnap 12:12
 14/18 A kérdező kommentje:
Újra olvasva minden választ így a végére teljesen összeállt a kép, minden válaszolónak köszönöm az idejét amit a válaszokra fordított, már világos hol csúszhatott félre. Akkor e szerint folytatom azon az oldalon, köszönöm!
tegnap 12:36
 15/18 anonim ***** válasza:

Én 38 évesen jöttem rá az enyhe sub beállítottságomra. Nem értettem hogy ez számomra miért okoz örömöt. Több beszélgetésből azt szűrtem le hogy az életem nagy részében felsővezetői pozícióm lehet az oka. Ha nőként a huszas éveid közepétől neked kell megmondanod a versenyszférában hogy ki és mit csináljon, a döntéseiden múlik a cég gazdasági fejlődése, akkor kialakul egy kisebb vágy hogy legyen olyan élethelyzet amikor nem te irányítasz.

Talán ennek köszönhetően találkozol domináns adatlapokkal sub beálítottságú hölgyeknél. Ez csak egy tipp, ne vedd kézpénznek.

De ez csak bizalmi alapon működik, legalább is a részemről. Nem pár leválváltás egy ismeretlennel aztán randi. Ez számomra túl kevés lenne a bizalomhoz.

tegnap 12:40
 16/18 anonim ***** válasza:

Tényleg léteznek. Ezernyi féle van, s hogy kit mi vonz...

Nem könnyű domként sem, de szubot találni is nagy kihívás.

Sok a kamu s az álprofil is. Ezért kell beszélni, ismerkedni.

48/F/d

tegnap 15:11
 17/18 anonim ***** válasza:

Vannak, de nehéz... Nekem volt már két ilyen kapcsolatom is, de erre jut kb három tucat olyan nő, akivel csak elkezdtünk beszélgetni, aztán valamiért visszakozott vagy csak szimplán ghostingolt.

Ahogy fentebb írták, a bdsmhez nagyon kell a bizalom, az meg ha valaki rád ír a neten, alapból nem lesz meg. Igazság szerint nagyon bátor dolog a lányoktól, ha bele mernek ugrani egy ilyenbe, mert tényleg rengeteg a kretén. Szóval kitartást, sokáig kell keresgélni.

tegnap 17:01
 18/18 anonim ***** válasza:
Léteznek, én is az vagyok, és pont ezen az oldalon találtunk egymásra a partneremmel, akivel gyakorlatilag teljesen passzolnak az elképzeléseink, vágyaink. Személy szerint sose akartam ezt megélni másképp, csak párkapcsolatban (de az nem igazán jött össze 😄), neki viszont mégis sikerült rávennie, hogy próbáljuk ki-de ehhez kellett a megfelelő személyisége, türelmes, figyelmes volt mindig is, nem valami primitív ösztönlény, és nem rögtön azzal támadott le, hogy találkozzunk, hanem hosszasan beszélgettünk róla eleinte így könnyen kialakult a kellő bizalom részemről idővel.
tegnap 17:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!