Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szex kapcsolat milyen gyakori...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szex kapcsolat milyen gyakori általában?

Figyelt kérdés
tegnap 05:58
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

Mihez képest?

Nekem volt több,sosem hittem volna...

48/F

tegnap 06:19
 2/10 anonim ***** válasza:
79%

Nekem is volt,egy 4éves történet volt egy házas nővel.

Imádtam😀

Akár most is belemennék!

tegnap 06:54
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Gyakori
tegnap 06:59
 4/10 anonim ***** válasza:
67%
Nekem heti 3,4x van ilyen kepcsolatom 🤣
tegnap 07:41
 5/10 anonim ***** válasza:
92%

Volt ilyen amikor szingli voltam. A szex jó volt, maga a szitu nem.

24L

tegnap 07:55
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

Csak ilyenjeim vannak évek óta. Egyszerűbb, nincs komplikáció, ha jó a pasi az ágyban akkor élvezet szempontjából is tökéletes. Nekem bevált.

23L

tegnap 08:04
 7/10 GFman ***** válasza:
36%
Jelenleg is csak ilyen kapcsolatot keresek.Korábban több alkalommal is volt alkalmi kapcsolatom.Mivel kortól és nemtől független biztos nem egy ritka másoknál sem.Kényelmes, nincs rinyálás, nem kell foglalkoznod a másik nyűgével bajával, neki sem a tiéddel.
tegnap 09:33
 8/10 anonim ***** válasza:
71%
40 fölötti elváltaknál elég gyakori. Nem mindenki akar újra házasodni, de a szexet igénylik.
tegnap 09:47
 9/10 anonim ***** válasza:
Fiatalok és középkorúak életében egyaránt előfordul. Sokaknak van csak barátság extrákkal kapcsolata, s sokaknak van csak dugipajti/pajtásnő kapcsolata. Utóbbit nem rakják ki a kirakatba, csak a legszűkebb baráti kör tud róla, nem kötik kívülállók orrára ha összejárnak valakivel.
tegnap 10:37
 10/10 anonim ***** válasza:

Én is így élek és teljesen jó. Élvezem a függetlenséget, a változatosságot. De nem mindenkinek való.

38/N

tegnap 20:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!