Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A pasim minden reggel elvárja...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A pasim minden reggel elvárja hogy lenyeljem neki. Mennyire normális ez?

Figyelt kérdés

Reggel munka előtt nagyon felizgultan szokott ébredni, és a számba akar élvezni mielőtt felöltözik és elindul. Én nagyon nehezen kelek ki az ágyból reggel, nemhogy ilyenekhez legyen kedvem. Ha nem vagyok hajlandó bekapni neki reggel, akkor az arcomra élvez és nagyon morcos lesz velem egész nap.

Nagyon magas a libidója, és ha rájön, akkor nem lehet leállítani. Naponta minimum 3 alkalommal szexelünk. Én 18 éves vagyok, ő 26. Együtt élünk.

tegnapelőtt 11:13
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
100%
Ja, amúgy meg, kérdező, tényleg elég birtoklós a csávód. A farka meg az orgazmusa az univerzumának a középpontja.
tegnapelőtt 12:21
 12/34 anonim ***** válasza:
100%
És ő mit ad cserébe?
tegnapelőtt 12:53
 13/34 anonim ***** válasza:
64%
Velem haromnaponta eleg lenne
tegnapelőtt 13:13
 14/34 A kérdező kommentje:
12. Mindent megad nekem amire szükségem van. Semmiben nem szenvedek hiányt a kapcsolatunkban.
tegnapelőtt 13:34
 15/34 anonim ***** válasza:
72%
" ha mindegy lenne, akkor minek kellene neki nő." És te elfogadod, hogy simán g ci üritöhelynek használ? Mert ez az! Ráadásul olyan korán reggel amikor még ki sem látsz a fejedböl? A te dolgod, de nálam biztosan vége lenne a kapcsolatnak a harmadik ilyen eset után. (Kétszer még elmondanám neki, hogy nem, harmadszorra otthagynám.)
tegnapelőtt 14:17
 16/34 anonim ***** válasza:
56%
Én már azzal is megelégednék ha hetente, miket beszélek havonta 1x lenyelnéd. A mostani párom sosem csinált ilyet. :(
tegnapelőtt 14:55
 17/34 anonim ***** válasza:
60%
Biztos felrúgnám az ilyen parasztot.
tegnapelőtt 15:14
 18/34 A kérdező kommentje:
15. Nem "csak" ennyiből áll a kapcsolatunk. A párom egy nagyon kedves, okos, határozott, ambíciózus, és törődő ember. Rengeteget tesz értem, és a kapcsolatunkért.
tegnapelőtt 17:52
 19/34 anonim ***** válasza:
35%
Ez kamu!
tegnapelőtt 17:56
 20/34 anonim ***** válasza:
47%

Igyad te…

tegnapelőtt 18:41
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!