Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A pasim minden reggel elvárja...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A pasim minden reggel elvárja hogy lenyeljem neki. Mennyire normális ez?

Figyelt kérdés

Reggel munka előtt nagyon felizgultan szokott ébredni, és a számba akar élvezni mielőtt felöltözik és elindul. Én nagyon nehezen kelek ki az ágyból reggel, nemhogy ilyenekhez legyen kedvem. Ha nem vagyok hajlandó bekapni neki reggel, akkor az arcomra élvez és nagyon morcos lesz velem egész nap.

Nagyon magas a libidója, és ha rájön, akkor nem lehet leállítani. Naponta minimum 3 alkalommal szexelünk. Én 18 éves vagyok, ő 26. Együtt élünk.

tegnap 11:13
1 2 3 4
 1/32 anonim ***** válasza:
95%
Az, hogy elvárja, az nem normális. Nem a szolgája vagy a tulajdona vagy, hanem a párja. Ha te ebbe nem egyezel bele, akkor ne erőltesse rád. Bunkó viselkedés ez tőle eléggé.
tegnap 11:16
 2/32 anonim ***** válasza:
92%
A szex akkor jó, ha mindkét (három, négy) fél élvezi.
tegnap 11:20
 3/32 anonim ***** válasza:
93%
Hát ilyet elvárni elég bunkó dolog szerintem. Miért jó neki, hogy mindig a szádba csinálja? Én nem engedném. Mondjuk ilyen barátom sem volt még.
tegnap 11:25
 4/32 A kérdező kommentje:

1. Nem erőlteti rám. Írtam fentebb is, hogy nem rakja a számba, ha nem akarom.

3. Azt mondta, hogy nem azért van barátnője, hogy zsepibe verje magának.

tegnap 11:27
 5/32 anonim ***** válasza:
100%

Jó nagy barom.

De te is ha hagyod.

Csak egy tárgy vagy neki semmi más.

Ha már úgyis kiveri, nem mindegy hogy hol ér földet?

tegnap 11:34
 6/32 A kérdező kommentje:
5. Kérdeztem már tőle, hogy nem-e mindegy, hogy hova veri. Erre ő azt mondja, hogy ha mindegy lenne, akkor minek kellene neki nő.
tegnap 11:38
 7/32 anonim ***** válasza:
25%
Kicsit igaza is van. Ha amúgy jól működik a kapcsolat és úgy érzed megérdemli, akkor érdemes egy kis áldozatot hozni érte. Nekem volt olyan barátnőm, aki mellett "zsepibe kellett verni" és hidd el. Végtelenül megalázó volt. Találjatok valami kompromisszumot... De ha nem kívánod, akkor elég gyorsan el fog laposodni vele a szex ráadásul neki is megalázó. Szóval gondold át és beszéljétek erről
tegnap 11:40
 8/32 anonim ***** válasza:
91%

Napi 3szex mellett még veri is?

Szexbaba vagy semmi más a számára!

tegnap 11:43
 9/32 A kérdező kommentje:
#7 Kívánom őt, és jó vele a szex, csak ez a kora reggeli dolog nem megy nekem. Ahogy szól kora hajnalban az ébresztő ő már kezdi is.
tegnap 11:45
 10/32 anonim ***** válasza:
100%

Embereknek, bzmeg, mire van igénye, energiája, ideje hétköznap reggel… 5:30-kor csörög az ébresztő, korom sötét van, készülni kell, pakolni, öltözni, kutyát ellátni, levinni, kint -9, kaparni kell a jeget a szélvédőről, 30-40 perc az autózás be a munkahelyre… És nem azt mondom, hogy nem áll a fszom az esetek többségében , mikor kelek, de kkurvára nincs kedvem meg időm szopatni. Majd lelohad hugyozás után.

50F

tegnap 12:19
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!