Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok! Ha ezt mondjátok, az...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Ha ezt mondjátok, az mit jelent?

Figyelt kérdés
Több lánnyal ismerkedtem itt az oldalon, kép után majdnem az összes azt mondta, hogy aranyos, cuki vagyok. Ha ezt mondjátok az mit jelent? Hogy ronda a másik, csak nem akarjátok megbántani? Akire ezt mondjátok, azt kizárjátok külső alapján?

febr. 19. 19:42
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:

És mi lenne a pozitív válasz tőlük? "De jól nézel ki b@ssza meg"? :(

febr. 19. 20:48
 12/20 anonim ***** válasza:
Nem begbántós szöveg, de lerázós.
febr. 19. 21:05
 13/20 anonim ***** válasza:
Férfiként mondom, szerintem egy fiú lehet aranyos, helyes. Egy férfi jóképű.
febr. 19. 21:38
 14/20 A kérdező kommentje:

A fiú alatt milyen korúakat értesz?

febr. 19. 22:05
 15/20 anonim ***** válasza:
Nehéz meghatározni, szerintem 27-30 évtől. Nyilván sokmindentől függ. Mennyire érett, hogy viselkedik. Sokan 30 évesen is tini arcúak, de szerintem attól még lehet férfi.
febr. 19. 22:36
 16/20 anonim ***** válasza:
55%

Ha valaki képet küldene és az lenne rá az első reakcióm, hogy “de cuki” azzal biztos hogy nem a szex az első gondolatom.

Akit vonzónak tartok, annak ezt is mondom, vagy hogy jóképű, szexi.

tegnapelőtt 04:29
 17/20 A kérdező kommentje:

Mondjuk tegyük fel, hogy nem dugópajtit keresel

tegnapelőtt 13:15
 18/20 anonim ***** válasza:
55%

Ez érvényes arra is, ha komolyabbat keresek. Hosszú távon sem tudom elkötelezni magam olyan férfi mellett, akit nem tartok szexinek. Persze nem csak ebből áll a férfi, de többek között nekem fontos ez is, hogy kívánjam.

tegnapelőtt 15:58
 19/20 anonim ***** válasza:
Szerintem a kettő nem zárja ki egymást lehet aranyos és szexi
tegnapelőtt 16:57
 20/20 A kérdező kommentje:

Hát nem tudom, szerintem azért a legtöbb lány nem reagál így, hogy "ahh de szexi vagy🤤🤤🥵", mert eléggé úgy jönnek le, mint akik könnyen adják magukat, és a pasi biztos azt gondolná, hogy ezt a lányt nem lesz nehéz ágyba vinni

tegnapelőtt 17:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!