Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Pasik! Voltatok valaha idősebb...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pasik! Voltatok valaha idősebb nővel?

Figyelt kérdés
Jó élmény volt? Mekkora volt a korkülönbség?

febr. 17. 06:58
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
100%
Igen. Engem mindig az idősebb nők vonzottak. Most 27 évesen egy 47 éves és egy 35 éves nővel járok össze.
febr. 17. 11:57
 22/25 anonim ***** válasza:
78%
Mindig izgatottak az idös nök. Huszon... évesen beajánlottak egy 76 éves még aktiv prostihoz. A technikája tökéletes volt minden tekintetben, a teste mint egy karcsu 40-es, a punci szép és kivánatos (sikositás kellett!), simán bele lehetett élvezni. Egyszoval tökéletes.
febr. 17. 12:32
 23/25 anonim ***** válasza:
100%
Igen volt. Én 40 ő meg majdnem 50 volt és nagyon jó volt.
febr. 17. 12:34
 24/25 anonim ***** válasza:
23 évesen chaten megismerkedtem egy 42 éves nővel. Sok hosszú chat után lett személyes tali, és a harmadik talin már szexeltünk. Azzal indult egy sok sok éven át tartó, kielégítő és fantasztikus szexkapcsolat köztünk. Rendszeresen összejártunk szexelni. Imádtuk. Néha sajnálom, hogy vége lett vele a szexnek.
febr. 18. 08:40
 25/25 anonim ***** válasza:
Igen,jó volt,kb 25 év különbség.
febr. 18. 17:40
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!