Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Másfél éves szeretői viszonya...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Másfél éves szeretői viszonya volt a férjemnek és semmi de semmi jele nem volt.A szerető most borított , de ha nem Ír rám soha sem hiszem el azt, hogy nekem ilyen férjem van?

Figyelt kérdés
febr. 16. 15:59
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
69%
Soha. Ha nem figyelsz a jelekre. Jövő? Te is megcsalod?
febr. 16. 16:01
 2/13 anonim ***** válasza:
100%

Zavar vagy sem?

Mármint...

Egyébként mi a kérdés?

febr. 16. 16:01
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Mi a kérdés?
febr. 16. 16:02
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Őszintén úgy élted meg a napokat, hogy te is és a férjed is boldogok vagytok? Nem szép dolog, hogy megcsalt ahelyett, hogy a problémákról beszéltetek volna amik ide vezettek...viszont ha ebből te semmit sem vettél észre akkor te sem figyeltél a férjedre. Lehet belekényelmesedtetek a kapcsolatban?
febr. 16. 16:09
 5/13 A kérdező kommentje:
Egyaltan semmit sem vettem észre , én azt láttam egy nagyon boldog család vagyunk ,jelenleg 3 hónapos terhes vagyok, kepzelheted mit erzek
febr. 16. 16:16
 6/13 anonim ***** válasza:
48%

Akkor nagyon elvakult vagy,vagy nemtudom.

Nem lett kevesebb a szex,a törődés?

Nem láttad a fura jeleket?

febr. 16. 16:18
 7/13 A kérdező kommentje:
Semmit sem láttam. Gyerekeit imádja , gondoskodik róla, szex örökké kevés volt köztünk , inkább ő nem igényelte sokszor
febr. 16. 16:22
 8/13 anonim ***** válasza:
81%
Az, hogy veled nem igényli, még nem biztosíték arra, hogy mással sem.
febr. 16. 16:23
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
Ezek szerint szexuálisan nem voltál számára már elég izgató.
febr. 16. 16:39
 10/13 anonim ***** válasza:
69%
Eddig másba élvezett nem keveset, most beléd is sikeresen.gratula, azonnal elhagynàm...és újra fog dugni màs nőket...
febr. 16. 16:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!