Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Terhességem alatt egy percig...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Terhességem alatt egy percig nem éreztem hogy a férjemnek szeretője van. A szerető egy percig sem érezte hogy én itthon a közös gyereket várom. Vannak ekkora színészek?

Figyelt kérdés
ma 15:08
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
51%
Érezni? Nyitott szemmel kell járni. Megcsalásra mindig vannak utaló jelek, de ha már el is hanyagol akkor az is elég.
ma 15:10
 2/17 anonim ***** válasza:
82%
Ezek szerint vannak.
ma 15:10
 3/17 anonim ***** válasza:
66%
Igen, vannak. Ismertem 1 ilyet. Sokat szomorkodtam de olyan jól sose szexeltem mint vele. Nagyon tudott b@szni
ma 15:21
 4/17 anonim ***** válasza:
89%
Én ismertem olyat, aki aktívan két életet tartott fenn két családdal. Mondjuk, ott a szerető tudott a helyzetről, csak a feleség nem. 12-13 éves volt az osztálytársam (ő jött balkézről, de ő ezt addig nem tudta) mikor egy bírósági ügy miatt kiborult a bili.
ma 15:43
 5/17 anonim ***** válasza:
Vannak.
ma 15:50
 6/17 anonim ***** válasza:
84%

Hát én egyszer csaltam meg az egyik exemet, az ég világon semmi jele nem volt. Szerettem, kiegyensúlyozott kapcsolatunk volt, jó volt a szex is, csak megkívántam mást is mellette. De az biztos, hogy ebből ő semmit nem sejtett. Szóval a kérdésre válaszolva, igen, simán lehet, hogy az embernek semmi nem tűnik fel.

ma 15:51
 7/17 anonim ***** válasza:
28%
#6: És egyébként hadd kérdezzem meg, csak mert tudományosan érdeklődök az alternatív létformák iránt: milyen érzés gerinctelennek lenni?
ma 16:06
 8/17 anonim ***** válasza:
36%
Persze, hogy vannak. Hol élsz, valami burokban nőttél fel? Vagy vak vagy?
ma 16:21
 9/17 anonim ***** válasza:
72%
Vannak persze, balfasz nők simán bedölnek ilyen alakoknak.
ma 16:23
 10/17 anonim ***** válasza:
75%
Pedig észre lehet venni ha a másik félreb@szik. Na de legyen más abban tudatban simán, hogy nem lehet ha meg akarja magát nyugtatni.
ma 16:29
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!