Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy derült ki számodra, hogy az az ember, aki udvarol neked, valójában kapcsolatban van, de letagadta?
Nekem letagadta, hogy lenne facebookja, de volt, és ott elég nyilvánvaló volt, hogy van barátnője. Amikor rákérdeztem, még én voltam lebarmolva, hogy az állítása ellenére mégis utánakerestem, és hozzámvágta, hogy "ennyit a bizalomról". Vannak, akik nagyon fordítva vannak bekötve...
A másik pedig: bejelentkezve maradt a gépemen a saját adatlapján, így az jött be,amikor beléptem, és először fel se tűnt, csak amikor nem tudtam hovatenni az üzenetet, amit kaptam. Akkor láttam, hogy ez nem is az enyém. Úgyhogy végigolvastam az üziket, kb egy maroknyi lányt hülyített párhuzamosan...és annyi esze volt, hogy az én gépemen is képes volt belépni :S
Amikor a pasi tagadta le hogy van vkije, az ugy volt hogy társkeren ismerkedtünk aztán áttértünk messengerre csetelgettunk, találkoztunk, aztán mivel nekem ő nem tetszett, így offoltam, ezutan 1 nap mulva messengeren már egy csajjal tett ki közös képet.(szoval alapvetoen kapcsolatban társkerezik)
Es nem is egy ilyen volt hogy vkit offolok aztán hirtelen megjelenik egy párkapcsolatos fotóval..
Forditva meg olyan volt hogy ismerős csaj szilt nekem higy egy buliban látta mással csókolózni a parom. Aztán beszéltem a csajjal(akivel csókolózott)es az elmondta hogy azt se tudta hogy bnője van meg egy rakat mindent mesélt mikkel fűzte a párom.
6 nem hajtok en senkire. Azt irtam taeskeren ismerkedtünk aztán én OFFOLTAM.
Tanulj már olvasni.
Az exemmel meg 4 év komoly kaoxsolat együttélés volt. Nem taho az sem.
Csak aztán beleesett a megcsalásba
Mint kb melyik nem amugy.
7# jól van ne sírd már tele az asztalt 😄! Semmi humorérzéked nincs ott volt smiley 😄!
Mindenki köpködhetne a másik nemre szerintem de ez jellem kérdése nem férfi vagy nő kérdése.
9# ja, azt már ellőtte az ashley madison
nem lett túl jó vége 😅
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!