Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szerintetek egy házasságban...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek egy házasságban érdemes felvetni egy hármas gondolatát?

Figyelt kérdés
Plusz pasival, hetero alapon.

febr. 16. 07:19
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem igen , érdemes felvetni a hármast , ha mindketten kellően nyitottak vagytok rá és elég bátrak , hogy akár csak egyszer az életben , ki próbáljátok .

Persze akkor , ha ez a gondolat mindkettőtök fantáziájában él .

febr. 16. 12:02
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
Nem, csak ha 100%-ig biztosak vagyok a kapcsolatotok szilárdságában.
febr. 16. 12:33
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
Nyilván lehet ezt érezni mennyire nyitott egy ilyenre.
febr. 16. 13:24
 14/17 Senior Séf ***** válasza:
77%
Le szoktatok pontozni, de azért elmondom. Egy igazán szerelmes ember minden szépet és jót a párjától akar kapni, minden szépet és jót a párjának akar adni. Ha külső személy kell a szenvedély felcsiholására, ott valami kehe van. Megjártam én is a hadak útját, de amióta 26 éve a párommal élek házasságban meg se fordul a fejemben.
febr. 17. 17:46
 15/17 anonim ***** válasza:
100%

14 /

Ez bizony így igaz .

febr. 17. 18:37
 16/17 anonim ***** válasza:
52%
Én mondtam a feleségemnek hogy mit szólna hozzá ha kipróbálnánk. Először nemet mondott majd ahogy halotta ahogy a környezetünkben lévő és annál messzebbi ismerőseink is beszélnek róla ki akarják vagy már kipróbálták azóta változott a véleménye. Ahogy most mi látjuk úgy a párok 80%nál ez a téma 2024 óta. 18-40 éves korig de az átlag inkább a 30as. Már eléggé más világot élünk annyira nem nagy dolog ez.
febr. 22. 21:16
 17/17 anonim ***** válasza:
59%
Ez a hármas gondolata és annak magvalósítása az érzelmek terén veszélyes leginkább , aminek lehetnek akár utólagos , rossz hatásai is .
febr. 23. 09:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!