Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Számít egy házasságban hűtlenség kiderülésekor, hogy egyszeri vagy rendszeres, illetve ő mondta el vagy lebukott? Milyen esetben érdemes "megbocsájtani"?
Mondanám, hogy jobb ha egyszer történik meg és ő ismeri be, de ez már csak halottnak a csók.
Én sosem bocsájtanám meg, nincs enyhítő körülmény. Elárult.
Igen számít.
Egyszeri az lehet botlás(ennek sem örülnék), de elgondolkoznék.
A rendszeres azt jelenti hogy hónapokig évekig hazudott hülyének nézett, megalázott. Nem bocsájtanám meg.
Ha ő mondja el akkor lehet hogy bántja a dolog, ha lebukik akkor ki tudja meddig folytatta volna...
Számomra az őszinteség az első. Ha vannak gyerekek, és elèm áll, elmondja hogy egyszeri volt, nagyon kemény munka állna előtte hogy kiengeszteljen, de megbocsájtanék.
Ha egy csókot eltitkolna elválnék. Nekem tényleg brutálisan az egyenesség, őszinteség a fő. A sunyi embereket hajigálom ki az életemből.
Bizonyos szinten értékelem az őszinteséget,tényleg. DE ettől még számomra semmiképp nem megbocsátható a megcsalás. Egy alkalom sem. Viszony pláne nem.
Nem vagyok sem balek, sem igénytelen. Szóval nálam azonnali szakítás/ válás lenne ilyen esetben, ha tudomást szerzek róla.
Ne legyél naiv. Aki szeret az nem kefél félre. Ennyi. Erre nincs semmi más magyarázat, csak az, hogy nem szeret és gerinctelen az illető aki csal. Ennyi.
Továbbá, aki egyszer megtette, az újra és 8mújra meg fogja tenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!